Västfastigheter Drift, Norra Göteborg

Drifttekniker till Västfastigheter Drift
Västfastigheter Drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Vårt team

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till vår verksamhetsidé. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

På Västfastigheter Drift arbetar vi med underhåll och felavhjälpande inom fastighetens alla delar. Arbetet är varierat, du arbetar både självständigt och teambaserat inom enheten men också tillsammans med andra områden inom våra verksamheter.

Arbetsbeskrivning


Som drifttekniker hos oss arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och med att hjälpa våra hyresgäster med problemlösning och beställningar. Du kommer även att hantera  arbetsordrar och fakturor, vilket är en naturlig del av arbetet som drifttekniker hos oss. Även andra förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel ingår.

I rollen som drifttekniker kommer dina arbetsveckor att variera mellan områdena i norra Göteborg, och innefatta Angereds Närsjukhus och Rågårdens Rättspsykiatri men även Kungälvs Sjukhus ingår i ditt område. Du kommer att utgå från Rågården. 

Beredskapstjänstgöring i fast- eller poolform ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer

Du är en engagerad person, som är duktig på att bygga kommunikativa nätverk. Du är målfokuserad, lösningsorienterad och gläds både av att dela med dig av din kunskap likaväl som att ta del av dina kollegors kompetens för att tillsammans optimera arbetssätt och processer. 

Du har som lägst treårig teknisk gymnasiekompetens, gärna med relevant påbyggnadsutbildning. Vidare har du erfarenhet av arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel, svagström och passage. Du är sedan innan van vid administrativa arbetsuppgifter, såsom arbetsordrar och fakturahantering. B-körkort och godkänt utdrag ur belastnings- och misstankeregistret är ett krav. 

Meriterande är tidigare erfarenhet av att ha arbetat med överordnade fastighetssystem, passage- och säkerhetssystem samt dörrmiljöer. Då det ingår kontakt med entreprenörer och leverantörer är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta.

 

Övrigt


Vi erbjuder två tillsvidaretjänster, provanställning kan komma att tillämpas. 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thérése Sjösten. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5539
Kontakt
  • Thérése H Sjösten, Driftchef, 0700-206669
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-22

Tillbaka till lediga jobb