Fastighet, stöd och service, Lidköping


Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare skapar förutsättningar för att vård och samhälle fungerar genom att bland annat utföra lokalvård på sjukhusen i Västra Götalandsregionen. Vi söker nu en enhetschef som vill arbeta i en verksamhet där kundrelationer, samarbete och utvecklingsarbete står i fokus. Genom ditt ledarskap och engagemang som chef bidrar du till att god service och kvalitet uppnås.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du övergripande verksamhets-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar och du kommer i det här uppdraget att leda två team; ett i Lidköping och ett i Falköping, totalt ca 25 medarbetare. Som stöd i ditt chefsuppdrag finns dina kollegor inom ledningsgruppen, HR och ekonomi. Genom ett tydligt ledarskap stödjer, utvecklar och motiverar du dina medarbetare så att ni tillsammans når verksamhetens mål och möter kundens krav. Med ditt ledarskap skapar du en god arbetsmiljö där medarbetarna utvecklas och vill vara delaktiga och kreativa.

Du utgår från Lidköping där du har en chefskollega från en annan förvaltning. Du är på plats i Falköping regelbundet och reser även till andra delar av regionen, framför allt Skövde. Även om ni inte sitter tillsammans har du ett nära samarbete med dina chefskollegor inom förvaltningen och ingår i ledningsgruppen där ni tillsammans arbetar för att fortlöpande effektivisera och utveckla verksamheten. Du ger våra medarbetare förutsättningar att växa!

Kompetenser 

För att lyckas i uppdraget som servicechef är du bra på att bygga goda relationer med medarbetare, kollegor, kunder och andra inom den egna organisationen. Du är tydlig i din kommunikation, med fokus på att utveckla både medarbetare och verksamhet mot uppställda mål. Som ledare har du förmåga att engagera och skapa förutsättningar för medarbetarkraft.

Du är en trygg ledare med erfarenhet som chef och utveckling av medarbetare och verksamhet, gärna från en serviceverksamhet. Du är van att arbeta i olika IT-system och har goda kunskaper i MS Office. Det är meriterande om du har utbildning inom ledarskap.

Då vårt organisationsspråk är svenska behöver du kommunicera obehindrat i både tal och skrift.

Vårt erbjudande 

För oss är det viktigt med ett positivt arbetsklimat och vi ser till att ha roligt på jobbet. Vi har en stark gemenskap och en kultur där alla hjälper alla.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får vara med och göra skillnad. Du blir en del i en stor organisation där vi lär av varandra i så väl det dagliga arbetet som genom nätverksträffar och utbildningssatsningar. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Rekryteringsprocessen

Efter sista ansökningsdag kommer vi att kontakta de kandidater som är aktuella för en första intervju. Första intervjuerna är planerade till 3 oktober så gör gärna en markering i kalendern nu.

Chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen utgår från regionens fyra chefskriterier; Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap och Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. Testerna planeras att genomföras den 12 oktober.

För frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pär Ljungqvist. För frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Malin Ermund.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5520
Kontakt
  • Pär Ljungqvist, Områdeschef, 070-2191451
  • Malin Ermund, HR Specialist, 072-1448259
Facklig företrädare
  • Ledarna: Birger Hedqvist Kumlander, 070-7850012
  • Vision: Ingegerd Hermansson , 073-4445330
  • Kommunal Regionservice, 010-4429460
Publicerat 2023-08-29
Sista ansökningsdag 2023-09-23

Tillbaka till lediga jobb