Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi Sahlgrenska sjukhuset

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Kom och jobba med oss! Vi är en onkologisk avdelning med upp till 14 vårdplatser som vårdar patienter med bröstcancer, thyroideacancer, analcancer, gastrointestinala tumörer samt okända primärtumörer. Vi är ett gott team som jobbar nära tillsammans: undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, dietist, fysioterapeut och vårdadministratörer med flera. Tillsammans skapar vi förutsättningar för bästa möjliga omhändertagande och vård av våra patienter. De behandlingar som ges i samband med vårdtiden är i huvudsak strål-, cytostatika- och radionukleidterapi, både i kurativt och palliativt syfte. Vi vårdar också patienter för symtom som följer av cancersjukdomen eller behandlingen och en del vårdas in till livets slut. Vi välkomnar både dig som är ny i yrket och dig som har varit yrkesverksam länge!

Vad erbjuder vi dig?

Alla våra medarbetare genomgår en strålsäkerhetsutbildning och vi erbjuder cytostatikakörkort, poängutbildningar inom onkologi samt möjlighet att läsa specialistsjuksköterskeutbildningen inom onkologi.

Du har möjlighet att påverka ditt schema, då vi lägger individuella scheman i minst tioveckorsperioder i ISP. Tjänstgöringen är förlagd till dag/kväll/helg.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på onkologisk vårdavdelning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är specialistsjuksköterska inom onkologi eller om du har erfarenhet av onkologisk vård. Vi ser att du vill arbeta personcentrerat. Du är en teamperson som också uppskattar att arbeta självständigt inom ditt kompetensområde.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5498
Kontakt
  • Vårdenehetschef, Assiya Khalil, 031-3426852
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Niklas Olofsson, 031-3421052
Publicerat 2023-08-29
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb