NU-sjukvården, Bild- och funktionsmedicin, Radiologiska avdelningen US

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nu röntgensjuksköterskor för att stärka upp vårt team!

Radiologiska avdelningen
Radiologiska avdelningen är en del av bild- och funktionsmedicin tillsammans med mammografi och klinisk fysiologi. Totalt är vi cirka 220 medarbetare i Trollhättan och Uddevalla.

Radiologiska avdelningen är uppdelad på två enheter, en på NÄL och en på Uddevalla sjukhus. Tillsammans utför vi cirka 150 000 röntgenundersökningar per år. På våra avdelningar finns alla modaliteter för undersökningar av i stort sett alla kroppens organ.

På Radiologiska avdelningen/Uddevalla sjukhus bedrivs till största delen elektiv röntgenverksamhet. Hos oss arbetar cirka 40 medarbetare fördelat mellan olika yrkeskategorier såsom röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare samt vårdadministrativ personal.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgarbete. 

Vill du vara delaktig i att forma framtidens radiologiska avdelning?
Hos oss erbjuds du en trevlig arbetsplats med möjligheter till att utvecklas i din profession.
Vi uppmuntrar till individuell kompetenshöjande utveckling och utbildning där arbetsuppgifterna förändras och utvecklas tillsammans med kompetensen.

Arbetet som röntgensjuksköterska hos oss innebär att självständigt eller i team utföra patientundersökningar som ligger till grund för diagnos och behandling. Du kommer att arbeta vid enhetens olika modaliteter såsom konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud, MR och till viss del intervention. Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och i din roll som röntgensjuksköterska kommer du att träffa olika typer av patienter från sjukhusets olika kliniker och flöden.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och rotation inom våra olika modaliteter vilket skapar en berikande miljö i din vardag och ger dig en bredd i din kompetens. För oss är det viktigt med arbetsglädje och att ett gott samarbete bedrivs mellan kollegorna – att vi tillsammans skapar ett positivt arbetsklimat, bra arbetsmiljö och god vård.

Om dig
Vi söker efter en glad och positiv person som vill bli en del av vår avdelning. Du som söker tjänsten är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och noggrann. Du trivs med att ta eget ansvar, är lösningsfokuserad och ser möjligheter till förbättringar samt bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4441
Kontakt
  • Hans Qvick, Avdelningschef, 010-4353019
  • Ulrica Sehlberg, Chefsstöd, 010-4352983
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-08-01
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb