Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Barncancercentrum

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Barncancercentrum på Drottning Silvias barnsjukhus är ett av Sveriges sex barnonkologiska centra. På Barncancercentrum vårdar vi barn från hela Västra Götalandsregionen, och ibland från andra delar av landet, under utredningar och behandlingar av barn med cancer. Verksamheten genomför stamcellstransplantationer, behandlingar med CAR-T och andra precisionsläkemedel. Hos oss arbetar barnonkologer, sjuksköterskor, barnsköterskor och undersköterskor. I verksamhetsområdet ingår också prövningsenhet barn, som driver forskningsstudier på barn.

Idag stöds vår verksamhet av två verksamhetsassistenter som gemensamt ansvarar för det administrativa stödet till verksamheten och ledningsgruppen. Vi har en verksamhet som är under snabb utveckling. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka arbetsgruppen i utvecklingen framåt i din roll som verksamhetsassistent är du ett administrativt stöd för hela Barncancercentrum men framför allt för verksamhetschef och sektionschef. Det ingår också uppdrag som Heromarapportör i tjänsten.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och består huvudsakligen av uppgifter som:  

  • Handläggande i Heroma, vårt personal- och löneadministrativa system
  • Personaladministration
  • Ekonomi- och fakturahantering
  • Resebeställningar
  • Administration vid kurser/konferenser
  • Diarieföring och ärendeberedning i Public365
  • Protokollskrivning och planering vid verksamhetens ledningsgruppsmöte samt andra möten inom verksamhetsområdet.

Specifika uppdrag kring olika frågeställningar utifrån ledningsgruppens behov förekommer, som till exempel statistik och logistisk planering.

Om dig

Vi söker dig med någon form av administrativ utbildning och erfarenhet av att jobba med chefsstöd. Erfarenhet av Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna system är meriterande. Det är av största vikt att du kan uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är också meriterande att ha tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare.

Rollen som verksamhetsassistent kräver stor flexibilitet och en mycket god förmåga att hantera, organisera och prioritera och omprioritera i arbetsuppgifterna. Som verksamhetsassistent är ett högt servicetänk och mycket god förmåga att möta och kommunicera med många olika människor av största vikt. Det är ett självständigt arbete där du proaktivt jobbar med hela arbetsflödet, men där du också behöver kunna arbeta i team tillsammans med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4292
Kontakt
  • Verksamhetschef, Thorsteinn Gunnarsson, 0735645477
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja Ingvarsson, 0722042037
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb