Koncernkontoret, Regionalt Cancercentrum

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Regionalt cancercentrum väst (RCC Väst) är ett sjukvårdsregionalt organ som har i uppdrag att stödja utveckling av cancersjukvården i ett processorienterat perspektiv. Stödet innefattar ansvar för det regionala tumörregistret, vårdprogram, kvalitetsregister och forskning. Huvudmän för Regionalt cancercentrum väst är Västra Götalandsregionen och Region Halland. Läs gärna mer på www.cancercentrum.se/vast

Nu söker vi en Administrativ koordinator till vårt team på enhet Registerkoordination med ansvar för hantering av inkomna data till cancer- och onkologiska kvalitetsregister. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

 

Ditt uppdrag
I uppdraget som administrativ koordinator ansvarar du för hela inrapporteringsprocessen i det regionala cancerregistret och de olika onkologiska kvalitetsregistren, dvs kontinuerlig insamling, kontroll av data samt vid behov återkoppling till inrapportörer. Cancerregistret och kvalitetsregistren per diagnosområde är alla samlade på en IT-plattform, INCA. I arbetet ingår utöver registerarbetet även utbildning av samt stöd till inrapportörer och användare vid olika sjukhus/kliniker.
Du medverkar även till en kontinuerlig förbättring av inrapporteringen. Du kommer att vara en del av stödteamen inom RCC Väst vid bearbetning och analys av registerdata, samt vid konstruktion och uppdateringar av register. Återkoppling till ansvariga för nationella kvalitetsregister samt de som ansvarar för utveckling av plattformen, sker fortlöpande gällande frågor som rör inrapportering och monitorering. Som administrativ koordinator deltar och ansvarar du även för regionala och nationella registerrelaterade möten. 

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en arbetsplats där vi värnar om ett positivt klimat samt verkar för god samverkan både internt och externt. Vi uppmuntrar och tar tillvara idéer samt arbetar gemensamt med att utveckla verksamheten. Hos oss har du möjlighet att självständigt styra över hur du lägger upp ditt arbete och din arbetsdag.
Vi erbjuder en strukturerad upplärning med kontinuerligt stöd från vana kollegor. Vi står för ett inkluderande och coachande ledarskap och uppmuntrar till initiativtagande samt eget ansvarstagande och ser positivt på utveckling. Vi ser det som vårt gemensamma ansvar att bidra till helheten utifrån sitt respektive kompetensområde.

 

För att lyckas i rollen behöver du:
Utbildning inom hälso- och sjukvård eller utbildning som medicinsk sekreterare. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, samt ha god vana från att arbeta i olika datasystem och i generella IT-kunskaper (Teams, Sharepoint, PP, Word Excel mm).
Som person ser vi att du är flexibel, positiv, noggrann, initiativ- och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta självständigt men har också god förmåga till samverkan med både interna och externa parter. Du noterar och är van vid att hantera detaljerad information men kan samtidigt lyfta blicken för att kombinera dem till en helhet. Du bidrar aktivt till det gemensamma arbetet och till ett positivt klimat. Du behöver känna dig bekväm i att hålla i möten, att lära ut och handleda.

Lämplig bakgrund är sjuksköterska, undersköterska eller medicinsk sekreterare, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet från arbete inom specialiteten onkologi samt goda kunskaper i medicinsk terminologi, främst inom onkologiområdet är meriterande.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

 

Övrigt

Tjänsten är en tills vidareanställning. En del resor kan förekomma.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4289
Kontakt
  • Charlotta Briggman, Enhetschef , 0722-091594
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
  • Akademikerförbundet SSR, SACO: Git Olofsson, 072-2063558
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb