Koncernkontoret Koncernstab Digitalisering, Infrastruktur och cybersäkerhet

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi dig som är IT-tekniker med inriktning mot infrastruktur och som vill bli del i en av Nordens i särklass största IT-miljöer. Vill du vara en del i vår utvecklingsresa där målet är att alltid ligga långt fram vad det gäller utveckling, tekniska förbättringar och service? Gillar du att vara med och ta fram smarta lösningar och är genuint intresserad av digital design? Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en IT-tekniker med inriktning mot nät för att förstärka vårt team vars uppdrag är att ansvara för all infrastruktur och drift inom VGR, egna såväl som köpta tjänster. Hos oss blir du en del av en enhet som levererar kostnadseffektiva, driftsäkra samt energieffektiva IT-lösningar till våra kunder.

I vårt uppdrag ingår att proaktivt förbereda infrastruktur inför kärnverksammahetens kommande behov samt att säkerställa effektiva processer som möjliggör uppföljning och kontroll av vår leverans. Enheten ska säkerställa effektiva processer som möjliggör uppföljning och kontroll av vår infrastruktur, våra driftsåtaganden samt säkra att vi levererar i rätt tid och med rätt kvalitet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss blir du del av en organisation som ständigt strävar efter att hålla sig i teknikens framkant. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns här goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Du kommer att vara med på en spännande resa då stora delar av vårdens många IT-system ska ersättas för att skapa en ny, modern och gemensam vårdinformationsmiljö. Vår enhet har hela mandatet för att forma konkreta strategier och aktiviteter så att verksamheten bidrar till en mer tillgänglig vård för regionens invånare och en förbättrad arbetsmiljö för våra medarbetare.

För att lyckas i rollen

Relevant högskoleutbildningen inom IT eller motsvarande samt erfarenhet av TCP/IP,

Ciscos trådlösa nät. Du innehar kunskap inom routing/switching samt Ciscos gällande operativsystem och har också certifiering eller likvärdig erfarenhet inom Cisco. Med en mycket god samarbetsförmåga, ett konsultmässigt förhållningssätt och med ett gott bemötande så är du kandidaten för oss. Du är en strukturerad person med en vilja att kompetensutveckla både dig själv och ditt team. För oss är det mycket betydelsefullt att du kan arbeta effektivt i grupp, har ett stort kundfokus och en förståelse för hur IT påverkar kunden. Du utrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska och då vår verksamhet finns inom hela Västra Götalandsregionen är körkort ett krav. Kunskaper inom följande produkter är önskvärda; Cisco Prime, OP5, WLC, ICE, ACI och DNA center och det är meriterande med erfarenheter av andra kommunikationsprodukter. Det är också meriterande med certifieringar inom relevanta områden eller god kännedom om infrastrukturella frågeställningar. 

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av
  • Feedback bidrar till vår utveckling

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner och vår verksamhet här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Vänersborg, Skövde, Borås, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4191
Kontakt
  • Johan Nilsson, Sektionschef, 0702168313
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
  • Akavia: Stig Holmlund, 0709-512345
  • Sv. Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, 0738-048765
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb