Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, BUP-mottagning Krokslätt

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

BUP Krokslätt vänder sig till invånarna i Mölndal och Härryda. Vi tar emot våra patienter i ljusa, trevliga lokaler i Krokslätt. Vi har fokus på att våra patienter ska känna sig nöjda med den vård och det bemötande som de får av oss. Vi arbetar med ständiga förbättringar av vår verksamhet.

Enheten bemannas av flera personalkategorier; sjuksköterskor, psykologer, specialistpsykologer, kuratorer, läkare, vårdadministratörer, sektionsledare och enhetschef. Vi är för närvarande cirka 25 personer som arbetar på BUP Krokslätt men vi har nu för avsikt att utöka med ytterligare några psykologer. BUP Krokslätt är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta en bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilken är barn och ungdomar upp till 18 år, med behov av specialistpsykiatri. Behandlingsarbetet inom enheten bedrivs i tvärprofessionella team.

Vi erbjuder

På BUP Krokslätt erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete. Vi har som mål att alla ska trivas och må bra, så väl patienter som personal. Trivsel och gemenskap är viktiga ledord för oss!

Som psykolog på BUP Krokslätt har du ett gott stöd i teamet och du har tillgång till närvarande arbetsledning och läkarkompetens samt specialistpsykolog. Du erbjuds både intern och extern handledning av psykologer med kännedom om verksamheten. Vidare erbjuds du möjligheten till vidareutbildningar som traumafokuserad KBT (kognitiv beteende terapi), interpersonell terapi, MI (motiverande samtal) och i psykologiska test som WISC (Wechsler Intelligence Scale for Children) och ADOS (Autosdiagnostiskt observationsschema). Det finns det även möjlighet att som psykolog gå specialistutbildning. I mottagningens aktiva psykologgrupp deltar du i det lokala utvecklingsarbetet, men också i kontakt med andra BUP-mottagningar i Göteborg.  

Om tjänsten

På vår mottagning består psykologens arbete i huvudsak av nybesök, jourbesök, jourtelefons arbete. Detta innebär ofta kognitiv- och beteendeterapeutisk behandling av depression, ångest och självskadebeteende. Psykologen gör också bedömningar och diagnostik samt vidare psykologisk screening och testning vid misstanke om utvecklingsrelaterad funktionsavvikelse typ ADHD och Autismspektrumtillstånd. Psykologen fungerar även som konsultativt stöd till de övriga i teamet vad gäller psykologiska frågor, samt vid behov till vårdgrannar och skolor.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Arbete inom barnpsykiatri meriteras. Vi söker dig med god förmåga att samarbeta i team. Vi värdesätter egenskaper som god serviceanda och flexibilitet. 

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4188
Kontakt
  • Enhetschef, Lotta Holmgren , 0768366950
Facklig företrädare
  • Eva Björklund, 0700822238
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-27

Tillbaka till lediga jobb