Regionhälsan Kallelsekansli och Barnmorskemottagningar Göteborg

Om oss

Barnmorskemottagningarna i Västra Götalandsregionen består av cirka 65 mottagningar spridda i regionens kommuner. Verksamheten har ungefär 500 medarbetare och bedriver högkvalitativ, patientnära vård. Vi samverkar med sjukhusens kvinnosjukvård, vårdcentraler, barnhälsovård, Närhälsans FOU-enhet och kommuner.

Kallelsekansliet ansvarar för kallelser till gynekologisk cellprovskontroll, HPV-självprov, uppföljning, utveckling, utbildning och administrativt stöd till Regionala hälsokontrollsystemet (RHKS). Administrativa uppgifter för Västra Götalandsregionens tjänst för egenprovtagning klamydia och gonorré är en del av arbetet på enheten, såsom bevakning av provsvar och samverkan med olika funktioner i regionen.

Vi arbetar för en kreativ atmosfär med vi-känsla där goda idéer tas tillvara. Vi är nyfikna och vårt arbete präglas av ständig förändring. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla, arbetsglädje och bred erfarenhet.

Läs om våra förmåner på: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Om arbetet

Som administratör hos kommer du ansvara för beställningar i Marknadsplatsen, hantering av inkommande/utgående post och fakturahantering i Marknadsplatsen och Raindance. I RHKS tar du fram prognoser och hjälper barnmorskemottagningarna vid behov av ombokningar eller schemaläggningsfrågor. Bevakning av provsvar, funktionsbrevlådor och administration på 1177 ingår också i arbetet. Då vi är en enhet som jobbar mycket utåtriktat är framtagning av statistik, skapande av utbildningsmaterial och samverkan med andra funktioner i regionen viktiga arbetsuppgifter.

Om dig

Du har som lägst gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av administrativt arbete. Erfarenhet av administrativt arbete inom VGR och kunskap om verksamhetsområdet är meriterande.

Goda datakunskaper, trygghet i digitala arbetssätt samt ett intresse för digitalisering och IT-frågor är ett krav. Du har ett gott kundbemötande och kommunicerar väl på svenska i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du som person är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel, självständig och har en god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du är förändringsorienterad och nyfiken på utvecklingsfrågor och förbättringsarbete.

Villkor

Placeringsort Göteborg, visst distansarbete är möjligt.

Intervjuer planeras 19/6 & 20/6.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, placeringsort kan diskuteras
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4163
Kontakt
  • Madelene Edin, Enhetschef , 072-2015476
Facklig företrädare
  • Håkan Åkerström, Vision, 070-7282537
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb