NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 52-55

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Gillar du ett fartfyllt arbete där du är ett administrativt stöd till verksamheten? Då är det dig vi söker!

Om verksamheten
Vi har ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna kretsar runt pre- och postoperativ omvårdnad. Hos oss finner du en arbetsgrupp med teamkänsla och vi arbetar i ett fartfyllt och spännande verksamhetsområde.

Om tjänsten
Som koordinator har du ett nära samarbete med vårdenhetschefen, teamledaren och samordnarna. Din arbetsuppgift är att vara ett administrativt stöd och framför allt jobba med den dagliga styrningen. Fler uppgifter som kan vara aktuella är avvikelsehantering och rutinhantering tillsammans med utvecklingsgruppen.

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning. Alternativt har du motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat i Officemiljö samt Melior och Elvis. I rollen som koordinator representerar du verksamheten och det är därför viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsfokuserad. En god förmåga att samarbeta och att skapa förtroendefulla relationer kommer att krävas, då arbetet innebär mycket kontakter. Du är duktig på att organisera och driver saker på egen hand. 

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4022
Kontakt
  • Marcus Därnemyr, Vårdenhetschef, 010-4350551
  • Nina Bååw Wennerstrand, Teamledare, 010-4350552
Facklig företrädare
  • Vision, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb