NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmottagning Bäckefors

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bäckefors söker en psykolog!
Vi har ett spännande arbete att erbjuda. Arbetsgruppen vänder sig till dig som är genuint intresserad av psykiatriskt behandlingsarbete som kräver vana att arbeta självständigt samtidigt som det är av största vikt att vara en god samarbetspartner. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och god social kompetens där humor och ett positivt tänkande är en klar merit.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för psykologen utgörs i huvudsak av bedömningar och psykologiskt psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Lika stor del av arbetet består av såväl personlighets- som neuropsykologiskt utredningsarbete (tillexempel ADHD). Möjligheter till handledning för psykoterapi samt neuropsykologiska utredningar finns. Regelbundna yrkesträffar.

Teamet vänder sig till dig som är genuint intresserad av psykiatriskt behandlings- och utredningsarbete. Du bör kunna arbeta självständigt och samtidigt vara inställd på samarbete med teamet. 

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog, gärna med vidareutbildning inom psykoterapi. Erfarenhet från psykiatri och neuropsykologisk testning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort krävs för tjänsten.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bengtsfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3995
Kontakt
  • Alexander Wetterhamn, Enhetschef, 010-4356021
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb