Regionhälsan, Barn och unga hälso- och specialistvård, Fyrbodal Psykologmot

Om arbetet

I ditt uppdrag som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten.

Som enhetschef kommer du att ingå i en operativ ledningsgrupp tillsammans med fyra andra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en områdeschef med regionövergripande ansvar. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp.

Om dig

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar, vill leda andra och tillvarata verksamhetens intresse. För uppdraget söker vi i första hand dig som är legitimerad psykolog. Om du har erfarenhet inom samma eller liknande verksamhet och tidigare ledarerfarenheter ser vi det som meriterande.

Du har förmåga att ta initiativ, ser till helheten och kvalitet samt tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål. Ditt ledarskap är närvarande och respektfullt. Du arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna och har ett tydligt ledarskap och god social kompetens. Vi ser gärna att du har intresse för digitala vårdmiljöer och utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss 

Fyrbodal psykologmottagningar föräldraskap och små barn är tillsammans med övriga enheter i regionen en verksamhet i utveckling. Enheten är organiserad inom Hälso- och specialistvård barn och unga. Tillsammans är vi fem psykologenheter i regionen med psykologer som enhetschefer och en psykolog som områdeschef.

Vårt uppdrag är att främja barns hälsa och utveckling från graviditeten fram till start i förskoleklass, genom insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser. Vi är nu 10 psykologer, 1 PTP-psykologer och 1 medicinsk sekreterare anställda inom enheten, samlokaliserade på mottagningar i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Verksamheten bedrivs också ute på filialer/satellitmottagningar runt om i Fyrbodal. Vi har en god stämning på enheten och trivseln är hög.

Kolla gärna på vår film överst i annonsen, där vi får möta en av våra psykologer som berättar om arbetet och vardagen. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidaretjänstanställning på heltid.

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och planerar att hålla intervjuer 16 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3985
Kontakt
  • Elisabeth Tullhage, Områdeschef, 0761-380423
Facklig företrädare
  • Nina Engelbrektsson, SACO, +46317478093
  • Håkan Åkerström, Vision, 070-7282537
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb