Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi Administrativa enheten

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vill du arbeta i en spännande verksamhet med en intressant specialitet? Då är urologi något för dig!

Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, såsom olika former av urologisk cancer, njursten, urininkontinens och neurogena blåsrubbningar m.m.

På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och administrativ personal. Patienterna vi möter kommer för olika typer av polikliniska besök och behandlingar.

Arbetsbeskrivning 

Vi söker nu en driven medicinsk sekreterare som kommer att arbeta brett med olika typer av administrativa uppgifter. Som medicinsk sekreterare på Urologmottagningen blir du en i teamet på Administrativa enheten.

Den aktuella tjänsten kommer vara knuten till vår prostatacancerforskning som är en stor grupp om cirka 15 personer, du kommer även vara behjälplig till vår forskningsenhet samt genomföra andra administrativa arbetsuppgifter som finns på mottagningen.

Om dig

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom sjukvård ser vi det som meriterande. Vi jobbar ständigt med gott bemötande mot patienter, kollegor och närstående och ser detta som en viktig egenskap hos dig.

Personliga egenskaper som eftersträvas är förmåga att självständigt organisera sitt arbete, flexibilitet och initiativförmåga samt serviceanda och förmåga att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga. 

Vill du arbeta på en fartfylld arbetsplats där du kan utvecklas i din yrkesroll? Då kan du vara vår nya kollega! Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3942
Kontakt
  • Linda Innala Nyberg, Enhetschef, 0730-752073
Facklig företrädare
  • Elin Gustafsson, Vision, 031-3424442
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb