Regionhälsan Masthugget gynekologi och obstetrikmottagning

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Vi arbetar i team där alla yrkeskategorier samarbetar över professionsgränserna, och du kommer att vara en viktig del av teamet.

Du är ett administrativt stöd åt verksamheten där det bland annat ingår journalskrivning och journalhantering, remisshantering mm. Om vi är rätt matchning för varandra ser vi även möjlighet till utökade administrativa uppgifter. Visst receptionsarbete kan komma att ingå. Vi arbetar i Asynja Visph och Obstetrix.

Mottagningen är i en utvecklingsfas och vi ser gärna att du är intresserad att vara med i det arbetet. I tjänsten ingår det att samverka över enhetsgränserna.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Teamarbete tilltalar dig och du är bra på att samarbeta och att kommunicera. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot patienter och övriga i teamet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, där det är av vikt att du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och noggrann. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och är en person som gillar utmaningar!

Om oss

Masthugget gynekologi och obstetrikmottagning är en del av Regionhälsan, som tillhör offentliga primärvården i Västra Götalandsregionen. I vår organisation ingår även barnmorskemottagningarna i Göteborg och Södra Bohuslän, en specialistenhet för gravida med missbruk och en ultraljudsmottagning som utför KUB och tidigt ultraljud för gravida.

Vi är en stor enhet och arbetar med gynekologi och specialistmödravård, samt en ultraljudsmottagning. Förra året startade vi en lättakutmottagning för gravida och nyförlösta.  Vi är också en utbildningsinstans för ST-läkare inom både gynekologi och allmänmedicin.

Vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin som inte kräver sjukhusets resurser. Ett av våra stora uppdrag är dysplasi, där vi utreder och behandlar samt bedriver forskning om. Vi är ett team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och administrativ personal.

Villkor

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3905
Kontakt
  • Lotta Holmqvist, Enhetschef , 0700-822308
Facklig företrädare
  • Håkan Åkerström, Vision, 070-7282537
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb