Regionhälsan, Expertenheterna, Borås Bedömningsteam

Om oss
På Borås Bedömningsteam utför vi utredningar på uppdrag av Försäkringskassan, så kallade aktivitetsförmågeutredningar (AFU). Vi gör också bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga på remiss från såväl primärvård, specialistvård som företagshälsovård i Västra Götalandsregionen. Syftet är att vara ett stöd åt behandlande läkare. De patienter som kommer till oss är eller riskerar att bli sjukskrivna. Många har en komplex problematik och flera infallsvinklar behövs. Varje profession hos oss – arbetsterapeut, fysioterapeuter, läkare och psykologer – bidrar med sin kunskap. Stor tonvikt läggs på teamsamarbete där allas kompetens är viktig.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i centrala Borås på Lidaholmsgatan 3. Det finns goda pendlingsmöjligheter med närhet till centralstationen och busstorget. Det finns gott om bra lunchrestauranger i närheten. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i kvalificerade team om medicinska sekreterare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, psykologer, arbetsterapeuter och specialistläkare.

Nu söker vi dig som är medicinsk sekreterare/vårdadministratör som vill förstärka vårt team ytterligare och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Om arbetet
Som medicinsk sekreterare/vårdadministratör hos oss ansvarar du tillsammans med våra andra medicinska sekreterare och vår koordinator för att våra patienter får ett gott bemötande. Du tar emot våra patienter på mottagningen och i telefon samt hanterar inkomna remisser från Försäkringskassan och vården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att boka och kalla patienter samt sköta journalskrivning och vårddokumentation i Asynja Visph. Du blir tillsammans med våra andra medicinska sekreterare LITA (Lokal IT ansvarig) och har ansvar för support i IT-frågor till dina arbetskamrater. Även andra administrativa arbetsuppgifter ingår såsom dokumenthantering, schemaläggning, fakturahantering, beställningar i Marknadsplatsen. Arbetet sköts på plats på mottagningen. Arbetstid är dagtid måndag till fredag.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning i vårddokumentation, KY/YH-utbildning eller motsvarande högskoleutbildning för medicinsk sekreterare och gärna några års erfarenhet.

Då du fungerar som navet i vår verksamhet ser vi att du är bra på att kommunicera i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad, flexibel och lyhörd inför patienter och medarbetare. Du är dessutom strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du strävar efter att arbeta utifrån Regionhälsans värdegrund; tillit, engagemang och kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3827
Kontakt
  • Ingegerd Törnqvist, Verksamhetschef, 070-6155826
Facklig företrädare
  • Håkan Åkerström, Vision, 070-7282537
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb