Sjukhusen i väster, KAVA, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

KAVA - Vi söker specialistsjuksköterska till oss!

Om oss
”Det bästa med mitt jobb som sjuksköterska hos oss är den fina sammanhållningen som vi har. Vårt uppdrag ger möjlighet att utvecklas inom professionen. Vi har en hög ambitionsnivå och vill ge patienterna den bästa vården.”      

KAVA är en akutvårdsavdelning och en del av verksamhetsområdet Kirurgi och ortopedi. Vi bedriver vård inom kirurgi och urologi, främst akutsjukvård men även en del elektiv vård. Vi har flyttat in i en av Sveriges modernaste vårdavdelningar med den allra senaste tekniken. Avdelningen har 28 vårdplatser där alla patienter har eget rum. Vi arbetar i vårdteam där du som sjuksköterska ansvarar för sju patienter och deltar i ett nära samarbete med undersköterska och kirurgläkare.

Att arbeta hos oss är varierande och utvecklande och ger dig som sjuksköterska möjlighet till utveckling inom kirurgi. De nya lokalerna ger oss möjligheter att arbeta för god patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö.

Detta kan du förvänta dig när vi uppnår våra nya bemanningsmål:

  • 7 patienter/team
  • Flexibel tjänstgöring, individuell schemaplanering
  • Tid till utvecklingsarbete/reflektion
  • Möjlighet till rotation om intresse finns

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse av att jobba inom kirurgisk akutsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk akutsjukvård, där du kan behöva fatta snabba beslut och hantera situationer på ett metodiskt sätt. God samarbetsförmåga och ett gott bemötande såväl till patienter som kollegor ser vi som en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och hoppas du vill bli vår nya kollega!

Välkommen till oss, i våra nya lokaler skapar vi en akutsjukvård i toppklass och en arbetsmiljö i framkant.

Foto: Bert Leandersson

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2310
Kontakt
  • Jessica Enqvist, vårdenhetschef, 0303-98987
  • Petra Johansson, vårdenhetschef, 0721-452294
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303-98844, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2023-04-03
Sista ansökningsdag 2023-05-18

Takaisin avoimiin työpaikkoihin