Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss och vår lediga tjänst
Vårt uppdrag på klinisk fysiologi är att utföra högkvalitativa undersökningar inom klinisk fysiologi och klinisk neurofysiologi. Det innebär att du bland annat kommer få utföra några av följande undersökningar; ultraljud på hjärta och kärl, arbets-EKG, Holterregistrering, EEG och ENG. Vi har ett brett och varierande arbetsinnehåll och bedriver såväl akut som planerad verksamhet på både barn och vuxna.

Vi är en arbetsgrupp som trivs i vårt arbete tillsammans och har en stark gemenskap. God kommunikation och gott bemötande är en självklarhet och vi har ett nära samarbete med alla professioner, speciellt läkare. Arbetet är oftast självständigt, men du kommer också att vara en del av vårt team. Hos oss får du stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter och en trivsam arbetsmiljö då BMA roterar mellan olika undersökningar. Som ny medarbetare hos oss genomgår du ett individuellt introduktionsprogram.

Vi arbetar med utveckling för BMA utifrån din kompetens och/eller ambitioner att utvecklas med möjlighet till avancering och större ansvarstagande genom bland annat svarsskrivning för flera av våra undersökningar, internutbildningar och metodutveckling.

Då vi har förmånen att inte vara ett allt för stort sjukhus har vi möjlighet att skapa nära och gränsöverskridande samarbeten mellan olika avdelningar och verksamheter.

Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Vi ser gärna att du har kompetens inom någon eller några av följande undersökningar, ultraljud hjärta, EEG eller ENG men det är inget krav.

Du är flexibel, det vill säga har förmåga att ställa om och utföra andra uppgifter när förutsättningarna ändras. Du är trygg i din yrkesroll och bekväm med att arbeta självständigt, samt har en helhetssyn. Vi arbetar både i team och självständigt, vilket innebär att du har lätt för att samarbeta med kollegor och bidrar till ett gott arbetsklimat. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad, noggrann och erbjuder god omvårdnad. Arbetet kräver också att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2295
Kontakt
  • Malin Englund, vårdenhetschef, 033-6162392
Facklig företrädare
  • Erna Österberg, Vårdförbundet, 033-6161965
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb