Regionhälsan Kungshöjd/Gibraltargatan Barnmorskemottagningar

Är du en självständig och professionell barnmorska och vill jobba i en organisation som tar till vara din erfarenhet och tar dig framåt i karriären?

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa. I din tjänst ingår arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, gynekologiska cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och föräldrastöd i grupp. Du arbetar även med telefonrådgivning, digitala vårdmöten och handledning av studenter.

Vad erbjuder vi?

Vi vill främja medarbetarnas utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodeller, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningens utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som barnmorska hos oss får du upp till 10 kompetensutvecklingsdagar per år, däribland utbildningsdagar, planeringsdagar och konferenser. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Vi erbjuder också förmåner såsom flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag. Du arbetar dagtid, viss kvällstjänstgöring ingår. Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning är meriterande. Som person är du självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Barnmorskemottagningarna på Gibraltargatan och Kungshöjd är två trivsamma mottagningar i centrala Göteborg som har ett nära samarbete med varandra. På mottagningarna arbetar för närvarande totalt 20 barnmorskor och tre undersköterskor.

Alla våra barnmorskemottagningar är HBTQ-diplomerade och vi arbetar kvalitetssäkrat enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015.

Villkor

Under första året kommer grundplaceringen att vara på Kungshöjd/Gibraltargatan, därefter kan det bli aktuellt med grundplacering på annan mottagning.

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och intervjuer är planerade till 17 och 18 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2290
Kontakt
  • Helén Andersson, Enhetschef, 0767-618091
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet , 0761-372186
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb