Folktandvården, Utbildningskliniken för Vuxentandvård, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss 
Hos oss bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister samt sedvanlig allmäntandvård av vuxna. Undervisningen/handledningen sker huvudsakligen i ämnesintegrerad form och i nära samarbete med institutionen för odontologi. Lärargruppen består av ett team med tandsköterskor, allmäntandläkare, tandhygienister samt specialister inom de olika ämnesområdena.

Kliniken är modern utrustad i ljusa lokaler och vi är ca 60 medarbetare. Handledning av våra studenter alltid ligger i fokus. Hos oss bidrar alla till att skapa en bra arbetsmiljö och är delaktiga i klinikens utvecklingsarbete.

Du får förmåner som uppmuntrar till god hälsa, individuell hälsoprofil, massage, friskvårdsbidrag för träning samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Om dig
Vi söker dig som i rollen som receptionist alltid vill ge bästa möjliga service anpassad till studentens, patientens och andra intressenters förutsättningar. Du är intresserad av handledning och vill arbeta i en inspirerande klinisk miljö tillsammans med studenter och deras patienter. Du uppskattar omväxling, är van vid att arbeta självständigt och har en vilja av att dela med dig av dina kunskaper.

Du är utbildad tandsköterska och/eller receptionist och vi ser det som en fördel om du har kunskaper inom journalsystemet T4, Raindance och Officepaketet. Är du tandsköterska kan vid behov även traditionella tandsköterskeuppgifter förekomma.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd inom VGR blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör gruppchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2224
Kontakt
  • Gruppchef, Ann Jonsson, 010-4417608
  • Klinikkoordinator: Zandra Snällman, 010-4417626
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 073-0602540
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb