NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmottagning Bäckefors

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vuxenpsykiatrins öppenvårdsmottagning i Bäckefors
Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen är belägen på Dalslands sjukhus med filial i Åmål. Som arbetsterapeut hos oss blir du en del av teamet på vår mottagning. Förutom arbetsterapeut ingår sjuksköterskor, skötare, kurator, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog och enhetschef. Mottagningen samverkar med de fem kommunerna i Dalsland: Bengtsfors, Mellerud, Ed, Färgelanda och Åmål.

Psykiatriska öppenvården ses som basen i specialistpsykiatrin och målet är att så långt som möjligt kunna ge utredning, behandling, vård och stöd i patientens närmiljö. 

Arbetsuppgifter
Vi har ett spännande arbete att erbjuda. Du kommer huvudsakligen att arbeta med utredningar, hjälpmedelsförskrivningar och bedömningar. Mötet med patienten sker såväl enskilt som i grupp. Möjligheter till handledning och regelbundna yrkesträffar finns.

Målgruppen
Verksamheten vänder sig till personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för svåra tillstånd inom tillexempel depression, personlighetsrelaterad problematik, ångest, neuropsykiatriska tillstånd och personer med samsjuklighetsproblematik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.

Du behöver kunna arbeta självständigt och samtidigt vara inriktad på samarbete med teamet. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet och god social kompetens! Vi är måna om vår gemenskap och sätter stort värde på bra kommunikation. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bäckefors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2206
Kontakt
  • Alexander Wetterhamn, Enhetschef, 010-4356021
Facklig företrädare
  • Sveriges Arbetsterapeuter, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb