Närhälsan Stenstorp Vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Stenstorp vårdcentral har en lång tradition av hög vårdkvalité och gott renommé bland patienter och allmänhet. Vi erbjuder god tillgänglighet, trevligt bemötande och kontinuitet. Vårdcentralen består av en personalgrupp med hög kompetens. Vi servar idag 4 100 nöjda, listade invånare. Vårdcentralen är belägen i centrala Stenstorp och till oss tar du dig från Skövde och Falköping med goda tågförbindelser.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan:
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det
allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar
hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/omnarhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är önskvärt om du har påbyggnadsutbildning inom Astma/Kol eller diabeteskompetens om minst 15 högskolepoäng, alternativt om är du öppen för att gå någon av dessa påbyggnadsutbildningar i din anställning hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter.
I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenstorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2075
Kontakt
  • Vanja Arrias, Vårdcentralschef, tel.072-2480341
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, tel.072-4519414
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb