Folktandvården, Kärra Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Då vi växer och behöver bli flera, söker vi nu intresserade tandsköterskor som vill komplettera våra team.

Hos oss träffar du  många trevliga patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi är en klinik med individuella anpassningar och  arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi känner arbetsglädje och vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter ständiga utvecklingar. Vi har ett hjälpsamt och öppet klimat.

Folktandvården Kärra har 6 behandlingsrum . Här arbetar 5 tandläkare, 8 tandhygienister och 7-8 tandsköterskor. Sammanlagt är vi ca  22 medarbetare. Kliniken ligger i ett trevligt område nära  Göteborgs centrum, med goda bussförbindelser  från Göteborgs centrum, endast 15 minuter.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-17.00 fredag.

Vi arbetar i 7-19 modellen med 2 morgonpass och 2 eftermiddagspass, fredagar kommer att vara 2 skift mellan 7-17. Utanför den fasta arbetstiden finns stora möjligheter att använda sin flexibla tid som man föredrar. Vi har även friskvård på arbetstid.

Om dig
Vi söker dig som är självständig och vill ha ett omväxlande arbete och tycker om att arbeta i team, delegerat arbete, receptionsarbete, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter. Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som har ett positivt tänkande och delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Vara med och bidraga till ett gott arbetsklimat. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tandsköterskeyrket.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1954
Kontakt
  • Klinikchef, Christina Ekman, 073-9791513
Facklig företrädare
  • Clary Karlsson, Vision, 070-0823216
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb