Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Arbetsterapi och Fysioterapi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Resursteamet

Vill du ta dig an nya utmaningar i ett omväxlande och utvecklande arbete? Vi förändrar och utökar nu vårt Resursteam både vad gäller arbetsuppgifter och bemanning. Precis som det låter är teamet en gemensam resurs för alla fyra arbetsterapienheterna inom Sahlgrenska universitetssjukhuset (Sahlgrenska, Östra, Mölndal och Högsbo).

Teamet arbetar inom somatisk vård av vuxna, främst inom slutenvård, men även med viss öppenvård. Resursteamet, som nu kommer att bestå av tre arbetsterapeuter, har till uppgift att ersätta ordinarie personal vid korttidsfrånvaro. I uppdraget ingår att inspirera och sprida kunskap och på så sätt bidra till en väl fungerande verksamhet.

Resursteamet ansvarar i huvudsak för att själva prioritera och fördela sin arbetstid i samråd med enheternas sektionsledare, enligt en prioriteringsordning. Organisatoriskt tillhör teamet arbetsterapienheten på Östra sjukhuset.

Arbetsuppgifter

Det är ett uppdrag som ger stor inblick i sjukhusets olika verksamheter och som breddar och utvecklar din kompetens. Vi erbjuder även kompetensutveckling på andra sätt, genom kurser eller högskoleutbildningar efter överenskommelse.

Uppdraget inom resursteamet är ett treårigt förordnande, med tillsvidareanställning inom Sahlgrenska universitetssjukhuset som grund, provanställning kan komma att tillämpas. Under förordnandet är lönen förhöjd med 2000 SEK / månad.

Om dig

Som resursarbetsterapeut förväntas du i första hand kunna hantera grundläggande arbetsterapi, för och med patienten. Meriterande är specialkunskaper såväl kliniskt som teoretiskt – erfarenhet av sjukvård är ett krav, erfarenhet av sjukhusvård är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga färdigheter och egenskaper. Du får gärna känna igen dig i ord som självständighet, initiativförmåga, organisationsförmåga, samarbetsförmåga, samt vilja att lära och lära ut.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1769
Kontakt
  • Enhetschef, Mats Abrahamsson , 0700816576
Facklig företrädare
  • Annika Khalif (SACO), 0313434468
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb