Närhälsan Källstorp vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Källstorp vårdcentral är en välfungerande enhet med stabil personal och vi har cirka 9 900 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en kompetent och väl sammansvetsad personalgrupp som har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi prioriterar kollegialt utbyte och avsätter regelbundet tid för intern fortbildning. Vi är stolta över vår vårdcentral och söker Dig som är engagerad, lösningsorienterad och positiv.

Här kan du läsa om vilka fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Det finns möjlighet att jobba på distans om så önskas.

Du arbetar till stor del självständigt med mottagningsarbete på vårdcentralen med bland annat triagering, specialistmottagning med inriktning inkontinens, digitala vårdmöten och telefonrådgivning. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt.

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/ 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral samt erfarenhet från barnsjukvård.

Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samtidigt som du ska ha förmåga att samarbeta med övrig personal på vårdcentralen. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du inneha B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9534
Kontakt
  • Amira Donlagic, Vårdcentralchef , 072–2065807
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, Tfn0725-136279
Publicerat 2022-12-02
Sista ansökningsdag 2022-12-18

Tillbaka till lediga jobb