Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Sahlgrenska, Kirurgimottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhet Kirurgi Sahlgrenska är profilerad mot bröst- och melanom-, endokrin-, övre gastrointestinal- och traumakirurgisk vård och behandling. Inom verksamheten finns tre vårdavdelningar (Avdelning 132,136,137/Trauma), en intermediärenhet inom Avdelning 136 och en öppenvårdsmottagning med tillhörande dagvårdsenhet samt forskningsenhet. Vi bedriver såväl akut som planerad vård där den planerade vården upptar knappt halva vårdresursen och består i huvudsak av vård av patienter med olika cancerdiagnoser.

Vill Du möta en framtid inom kirurgi där utveckling och ständiga förbättringar för våra patienter och medarbetare är en viktig del i vårt gemensamma arbete?

På kirurgimottagningen arbetar vi med att utreda och behandla patienter med kirurgiska tillstånd och kan erbjuda dig ett intressant och omväxlande arbete med förutsättningar att utvecklas i din yrkesroll. Som sjuksköterska/kontaktsjuksköterska hos oss i endokrinteamet arbetar du med varierande arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, drop-in mottagning, inskrivning, utredning samt behandling och uppföljning av den kirurgiska patienten. Du kommer också att arbeta på vår dagvårdsenhet där vi bedömer patienter inför eventuell inläggning, vårdar patienter som genomgår behandlingar eller dagkirurgi såväl före som efter ingrepp. Vi har även ett nära samarbete mellan öppenvård, slutenvård och vår forskningsenhet.

Vill du vara en del av ett team där respekt, omtanke, öppenhet och humor värderas för att uppnå ett gott arbetsklimat? Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Då kan det vara Dig som vi söker som ny kollega hos oss!

Här arbetar flera yrkeskategorier såsom läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, dietister, kuratorer och kanslister. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor, med och för patienten, för att skapa delaktighet med fokus på kontinuitet, tillgänglighet och hög kvalitet avseende omvårdnaden. Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för alla att kunna utföra ett bra arbete och att såväl patient som medarbetare ska trivas hos oss. Utbyte mellan enheter finns möjlighet till och viss helgtjänstgöring ingår för att stimulera utveckling och kompetens. Du får också möjlighet att aktivt delta i förbättringsarbete och projekt som bedrivs på vår enhet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stort intresse för den kirurgiska vårdprocessen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga till självständighet, flexibilitet och intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom endokrin specialitet samt specialist- respektive kontaktsjuksköterskeutbildning är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9239
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sara Synnergren, 0700-852694
  • Sektionschef Anna-Karin Elf, 031-3428515
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 031-3428111
Publicerat 2022-11-21
Sista ansökningsdag 2022-12-05

Tillbaka till lediga jobb