Södra Älvsborgs Sjukhus

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Varje sommar söker vi livsviktiga sommarvikarier. Vill du vara med och bidra till en vård i toppklass på ett lagom stort sjukhus? Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Om våra lediga tjänster
Som arbetsterapeut hos oss utgår du från varje persons individuella behov. Insatser och behandlingstid varierar beroende på problem, önskemål och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Inom en del områden arbetar man i team och en del mer självständigt. Arbetsterapeutiska behandlingar sker både individuellt och i grupp och syftar till att ta tillvara på och utveckla fysiska, psykiska och sociala funktioner, färdigheter och förmågor i vardagen. Arbetstider gäller dagtid, måndag-fredag. 

Sommarperioden på SÄS sträcker sig mellan v.24-v.35.

Som ny hos oss erbjuder vi dig 

  • Introduktion där du får handledning i det dagliga arbetet
  • Ett gott arbetsklimat i moderna lokaler
  • Möjligheten att få arbeta med specialistsjukvård på ett lagom stort sjukhus
  • Vårt arbetssätt präglas av samarbete och det dagliga arbetet är varierande. 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut med examen senast juni 2023 eller om du avklarat termin 4 på arbetsterapeutprogrammet senast juni 2023. Erfarenhet av arbete som arbetsterapibiträde eller erfarenhet inom omvårdnad är meriterande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och att du kan arbeta självgående. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kontaktuppgifter

Det är viktigt att din e-postadress som du anger i rekryteringssystemet Varbi stämmer då det är via den du kan komma att bli kontaktad.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8510
Kontakt
  • Emma Skoglund Gustafsson, 033-6163549
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges arbetsterapeuter, 010-4359235
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb