Södra Älvsborgs sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals, KAVA

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi en lagspelare till vårt goa gäng som vill vara med och bidra och få en bred kunskap inom allmänkirurgisk akutvård. Vi välkomnar dig som är nyfärdig såväl som erfaren sjuksköterska då du får en individanpassad introduktion utifrån ditt behov. Vi arbetar effektivt med team- och förbättringsarbete där du får vara med och bidra. Arbetstiden är dygnets alla timmar med individuell schemaplanering.

Vi erbjuder dig
Vi har glädjen att erbjuda seniora sjuksköterskor som ger dig ett tryggt stöd både under din introduktion och löpande för din fortsatta utveckling. Våra seniora sjuksköterskor identifierar utbildningsbehov utifrån ditt behov och följer upp och utvecklar vårt arbetssätt, rutiner och riktlinjer.

Om oss på KAVA
Vår kirurgiska akutvårdsavdelning (KAVA) är en bred allmänkirurgisk akutvårdsenhet. Vi har två moduler för kirurgiska akutvårdspatienter där vi tar emot de flesta akuta kirurgiska inläggningar. Vi arbetar med snabba utredningar och undersökningar för att tillgodose våra patienters vårdbehov och behandlingar. Inläggningar sker under hela dygnet och vi har nära samarbete med akutmottagningen och vår andra kirurgavdelning. I den tredje modul vårdar vi elektiva kolorektal patienter. Totalt har vi 28 vårdplatser på vardagar och 24 vårdplatser över helgerna.

Så i våra ögon har vi en härlig mix av den lite kortare förväntade vårdtiden runt de akuta patienterna till den något längre vårdtiden för de elektiva kolorektal patienterna

Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för kirurgisk akutvård. För att passa i vårt team bör du vara lätt att samarbeta med, ha ett flexibelt arbetssätt och förmågan att skapa goda relationer. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det här: Kliniskt basår

Övrigt
Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vänligen bifoga yrkeslegitimation i ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8291
Kontakt
  • Camilla Isaksson, vårdenhetschef, 033-6162111
Facklig företrädare
  • Josephine Fyr, Vårdförbundet, 033-6161051
Publicerat 2022-11-22
Sista ansökningsdag 2022-12-20

Tillbaka till lediga jobb