NU-sjukvården, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmott, Lysekil och Munkedal

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Gillar du psykiatri, trevliga kollegor och Västkusten? Då tycker vi att du ska söka arbete hos oss!
På våra mottagningar arbetar vi med patienten i centrum och ger kvalificerad psykiatrisk vård. Mottagningarna står för omtanke, pålitlighet och nytänkande. Som sökande ser vi att detta är egenskaper/värderingar som du besitter och att du har förmåga att kunna omvandla dessa till verklighet tillsammans med oss.

Vårt centrala läge i Bohuslän gör att man med lätthet kan pendla till oss och man kan njuta av både hav och klippor på plats.

Vi erbjuder och skapar förutsättningar för ett stimulerande, spännande och intressant arbete. Vi tycker själva att vi har världens bästa arbetsplats med trevliga arbetskamrater som trivs tillsammans. Sedan har vi även flera specialistmottagningar kring oss där man kan få stegvis introduktion och upplärning. Inom kliniken ordnas regelbundna yrkesträffar.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningar ses som basen i den specialistpsykiatriska verksamheten där målet är, att så långt som möjligt, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Målgruppen är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis depression, bipolär sjukdom, personlighetsproblematik, ångesttillstånd, samsjuklighet det vill säga psykisk störning/sjukdom med samtidigt missbruk/beroende samt utredning och behandling av ADHD. Vi har en snabb och överskådlig process i vårt utredningsarbete samt flera i vår personal som arbetar med KBT-behandlingar.

Arbetsuppgifter
Arbetet på mottagningen innebär att du själv i stora drag planerar och lägger upp din arbetsdag. Eftersom vi har ett välfungerande flöde i våra väntelistor ser vi goda möjligheter för dig att få ett varierande arbete där du varvar utredningsarbete med behandlingsarbete. Du kommer att tas väl tillvara som expert inom ditt område.

På våra mottagningar arbetar läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, arbetsterapeut, skötare och medicinsk sekreterare. Ett flertal medarbetare på mottagningarna har utbildning i KBT steg 1.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog.
Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatrisk vård och har ett engagemang och brinnande intresse för människor. Vi söker helt enkelt personal med hjärtat på rätt ställe. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av psykologisk utrednings- och testmetodik.

Arbetet kräver dessutom att du har en personlig mognad, att du tycker om att arbeta både självständigt och i team samt har förmåga att kunna fatta egna beslut. Är du även strukturerad, tydlig och flexibel är det ett extra plus. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Dagtjänstgöring.
Tjänstgöringen är huvudsakligen förlagd till Lysekil men möjlighet kan ges att delvis utgå från Munkedal där även psykolog tjänstgör. 

Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningssystemet för alla som vi erbjuder anställning inom psykiatriska kliniken.

Intervjuer kommer att göras fortlöpande under ansökningstiden, så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7039
Kontakt
  • Anette Gregorius, Enhetschef, tfn.010-4356171
  • Hanna Macke, leg psykolog, tfn.010-4350000vxl.
Facklig företrädare
  • Jessica Nyqvist Johansson, SverigesPsykologförbund,tfn.010-4350000
Publicerat 2022-11-22
Sista ansökningsdag 2022-12-06

Tillbaka till lediga jobb