Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Avdelning 86

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 86 är en psykiatrisk vårdavdelning inom verksamhetsområdet Psykiatri Affektiva. Avdelningen har tolv vårdplatser för utredning och behandling av patienter med djupa depressioner, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska tillstånd och krisreaktioner.

Behandlingsarbetet innefattar psykiatrisk omvårdnad, krisbearbetning, stödjande samtal, läkemedelsbehandling och ECT (elbehandling). I behandlingsarbetet ingår också ångesthantering och att bryta social isolering.

I såväl utrednings - som behandlingsarbetet eftersträvas ett nära samarbete med närstående. Samverkan sker också med den psykiatriska öppenvården, socialtjänst, arbetsförmedling och försäkringskassan. Avdelningen har även en vårdplats för BI (Brukarstyrd Inläggning).

Avdelningen har regelbunden processhandledning. Inom verksamhetsområdet finns en kompetensutvecklingsgrupp som arbetar aktivt med kompetensutveckling för respektive profession. Vi har ett fem-veckors schema, de vill säga att du kommer att arbeta två helger av fem.

Arbetsuppgifter

Hos kommer du att arbeta med sedvanliga skötaruppgifter inom området psykiatrisk omvårdnad.

Om dig

Du är utbildad skötare med stort intresse för psykiatri har har ett professionellt bemötande utifrån ett patient-och anhörigperspektiv. Du ska kunna uttrycka sig väl i tal och skrift i svenska språket. Erfarenhet från psykiatri är meriterande.

Du är en lugn och trygg person som har ett genuint intresse för människor i utsatta situationer och har ambitioner om att kompetensutvecklas inom psykiatrisk sjukvård. Du har förmåga att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du har också ett högt säkerhetstänk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi värdesätter kulturell och etnisk mångfald samt jämn ålder- och könsfördelning i personalgruppen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-02-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/47
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jill Bjurgren, 070 - 081 69 07
  • Sektionsledare, Linda Ivarsson, 076 - 940 27 10
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anders Wallenius, 076 - 787 20 77
Publicerat 2022-02-02
Sista ansökningsdag 2022-02-07

Takaisin avoimiin työpaikkoihin