Närhälsan Tranemo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Tranemo vårdcentral. Vi är en välfungerande vårdcentral med 7 600 listade invånare. Idag är vi cirka 25 anställda som arbetar i en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Du kan läsa mer om Närhälsan Tranemo vårdcentral på vår hemsida: http://narhalsan.se/tranemovardcentral

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Som ST-läkare arbetar du under handledning med framförallt mottagningsarbete med planerade mottagningstider och telefontriagerade akuttider. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning. Du ingår i regionens program för ST-läkare och lägger upp en individuell studieplan tillsammans med handledare och studierektor för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST.

Om dig

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och med intresse för allmänmedicin.

Du har god empatisk förmåga, är noggrann, strukturerad och för dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Du kan arbeta självständigt, men har också god samarbetsförmåga. Du hanterar det svenska språket i tal och skrift på lägst C1 nivå enligt Europarådets referensram. Det är även viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande och besitter förmågan att omvandla dessa till verklighet i ditt dagliga arbete.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tranemo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8426
Kontakt
  • Sonja Nilsson, Vårdcentralchef, Tfn 0703 - 63 85 53
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarföreningen, Tfn 0735 - 69 90 43
Publicerat 2021-12-17
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin