Närhälsan Hentorp Vårdcentral, Skövde

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi välkomnar en ny enhetschef till oss på Närhälsan Hentorp vårdcentral. Närhälsan Hentorp vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler cirka 8000 listade invånare. Vårdcentralen är belägen i naturnära område med cykelavstånd från centrum. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/ kolmottagning, BVC och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans Rehab enhet, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.

Om du väljer Hentorp vårdcentral kommer du till en trevlig och välfungerande vårdcentral som har en arbetsgrupp på drygt 30 anställda. Vi är en grupp som värderar samarbete och teamkänsla mycket högt. Hos oss är arbetsmiljön lika viktig som krav- och kvalitetsresultaten. Vi är lyhörda och jobbar hårt för att varje yrkeskategori ska känna yrkestrygghet. Exempel på det är den handledande läkaren som finns tillgänglig dagligen.

Om arbetet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete. Som enhetschef är du första linjens chefsled och direkt underställd vårdcentralchefen som är tillika verksamhetschef. Du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för del av personalgrupp vilket innebär personalansvar, arbetsmiljöansvar, ekonomiansvar, bemanningsansvar, schemaläggning samt verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete.

Om dig

Du är utbildad i någon av de professioner som arbetar på en vårdcentral och har lång erfarenhet från arbete inom primärvård.

Du har förmågan att fatta självständiga beslut och har en grundtrygghet i din profession samtidigt som du har en lättsam framtoning och stor självkännedom. I din kommunikation är du öppen, lyhörd och prestigelös samt har förmågan att kommunicera på ett tydligt och lättförståeligt sätt både i tal och skrift. Du har förmågan att skapa tillit och förtroende. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder och vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. För att trivas med uppdraget behöver du vara utvecklings- och målinriktad och ha förmågan att stundtals hantera hög arbetsbelastning. 

Det är fördelaktigt om du är bekant med våra datasystem som till exempel Asynja visp, MedControl Pro med flera. Närhälsans arbete står för Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande, det är egenskaper som ledningen i Hentorp ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med medarbetare och andra samarbetspartner.

Övrigt

Urval kommer att ske löpande. Anställningsintervjuer kommer hållas vecka 4 2022.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen och vi utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8241
Kontakt
  • Sonya Cansu, Vårdcentralchef , tel. 072-503 73 67
Facklig företrädare
  • LisMarie Grehn, Vision,lis-marie.grehn@vgregion.se, Anita Weidenholt, Kommunal, 0500-44 71 93
  • Lena Jansson, Vårdförbundet 072-451 94 14, Mirna Rupcic Ljustina, SACO, 0500-44 71 60
  • Mattias Hjelm, Ledarna tel. 070-23 907 10, Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, 070-290 52 96
Publicerat 2021-12-27
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin