Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Kungshöjd

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten 

Vår enhet Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) Kungshöjd är en del av verksamhetsområdet Neurologi - Psykiatri - Habilitering. BUP Kungshöjd är en välfungerande mottagning som arbetar mycket med struktur, riktlinjer och har i nuläget ingen väntetid för behandling- eller utredningsinsatser för vår målgrupp. Vårt mål är att ha en bra balans mellan patientflödet och en bra arbetsmiljö.

Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilket är barn och ungdomar upp till 18 år med allvarlig psykisk ohälsa.

Vi söker nu en legitimerad psykolog som ska bli en del av vårt engagerade team av både psykologer, kuratorer, psykiatrisjuksköterskor, vårdadministrativa sekreterare och specialistläkare.

Vi sätter ett stort värde på kamratskap, professionalitet och serviceanda som en viktig del i vår gemensamma arbetsmiljö. Du kommer att ges möjlighet att utveckla din profession såväl inom specialistordningen som inom andra områden i samverkan med andra professioners kunskap och erfarenhet. Vi sitter i fina lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter 

Som psykolog hos oss är du en mycket viktig medarbetare i målsättningen med att skapa en bättre och tillgänglig vård för våra barn och ungdomar. Du kommer att möta, behandla och utreda barn och ungdomar med svår psykisk ohälsa och svåra psykiatriska tillstånd. Det motiverande arbetet är viktigt för att vi ska kunna nå målet med ett aktivt patientdeltagande där varje patient medverkar i sin egen vård från diagnos till behandling och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak att vara psykologiskt behandlingsarbete. Du fungerar som konsultativt stöd till våra vårdgrannar i barn- och ungdomspsykiatriska frågeställningar och du har även, tillsammans med dina kollegor, ansvar för daglig jourverksamhet. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner med metoder samt förhållningssätt anpassad utifrån patientens behov.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill vara med att fortsätta utveckla vår mottagning med gemensamt engagemang och nytänkande. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat inom barn- och ungdomspsykiatri men inte ett krav. Du har ett öppet sinne och god förmåga att kritiskt granska ditt arbete samt ett uttalat patientfokus som gestaltas i samarbete med patienten runt diagnostik och behandlingsmetoder.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-03-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7884
Kontakt
  • Enhetschef, Michelle Nielsen, 070 - 578 84 96 / 031 - 342 02 12
  • Psykolog, Gunilla Eklundh, 031 - 342 02 16
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Erik Myhrman, 031 - 343 78 04
Publicerat 2021-12-02
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb