Närhälsan Sisjön vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sisjön vårdcentral är belägen i Sisjöns industriområde i Västra delen av Göteborg, mitt i ett affärsområde med stort serviceutbud. Vi är en enhet med ca 25 anställda och drygt 7 800 listade medborgare.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar, i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda. Vårt arbete går ut på att erbjuda patienten en god vård och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap och stor vikt läggs vid att alla skall trivas då vi är övertygade om att det gynnar våra patienter. Vi arbetar även nära tillsammans i en miljö med högt i tak och goda förutsättningar för lärande. Enheten arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Vi har traditionell läkarmottagning med bokade akuta och planerade besök såväl som en mottagning för akuta besvär med teamarbete av läkare och sjuksköterskor. Vårt fina BVC ligger i samma lokaler och vi rondar regelbundet på tre äldreboenden.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer framför allt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och akuttider samt att du bereds möjlighet att handleda ST-läkare. Arbetet är självständigt och omväxlande. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

Om dig

Vi söker dig som tror på primärvårdens framtid och som vill vara delaktig i att driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Att dela med sig av dina kunskaper och erfarenheter är en självklarhet för dig.

Du har svensk läkarlegitimation och specialistkompetens i allmänmedicin. Du har lätt för att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av handledning och utveckling av verksamhet och medarbetare.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga samt intresse för att vidareutveckla ett hållbart allmänmedicinskt arbetssätt. Du har ett professionellt arbetssätt, är en god samarbetspartner och värdesätter ett gott bemötande. För att trivas hos oss ser du förändringar som utvecklingsmöjligheter. Stor vikt läggs vid att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7154
Kontakt
  • Jennifer Rudolph, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 07 16 73
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2022-01-04
Sista ansökningsdag 2022-01-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin