NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vuxenpsykiatriska öppenvårdensmottagningen, Uddevalla
Vi har behov av att rekrytera en ny medarbetare till vår mottagning. Vår ambition är att erbjuda och skapa förutsättningar för ett stimulerande, spännande och intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Öppenvården ses som basen i den specialistpsykiatriska verksamheten där målet är att, så långt som möjligt, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Målgruppen är i första hand personer som har behov av specialistvård för exempelvis depression, bipolär sjukdom, personlighetsstörning, ångesttillstånd, samsjuklighet d v s psykisk störning/sjukdom med samtidigt missbruk/beroende samt utredning och behandling av ADHD. Vi utvecklar fortlöpande vården med nya metoder och har fått tillskott för att kunna erbjuda patienterna rätt insatser.

Du kommer till en verksamhet med väl inarbetade kollegor och en god arbetsgemenskap. Vi är ca 35 personer uppdelade i team, bestående av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, skötare och sekreterare.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av omvårdnads- och behandlingsarbete i form av medicinuppföljning, bedömningssamtal, telefonrådgivning, stöd- och samtalsterapier, samverkan med andra vårdgivare, vårdplaneringar och vårddokumentation samt andra förekommande arbetsuppgifter på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning.
Arbetet innebär såväl planerat och oplanerat enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.
Specialistutbildning och erfarenhet från psykiatrisk verksamhet är meriterande.  
Arbetet kräver att du har en personlig mognad, har vana och tycker om att arbeta självständigt och att snabbt kunna ta egna beslut.
Du bör vara stresstålig och kunna klara av ett högt arbetstempo med. Vi förutsätter att du är strukturerad, tydlig, ordningsam och flexibel samt har en vilja och intresse av att arbeta och ingå i ett team.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och god social kompetens där humor, framåtanda och positivt tänkande är en klar merit.
På sikt erbjuder vi möjlighet att gå utbildning till specialistsjuksköterska och i t ex KBT eller DBT.

Övrigt
Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3635
Kontakt
  • Aase Eriksson, Vårdenhetschef, tel. 010-435 63 91
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets kansli, tel. 010-435 00 00 vxl.
Publicerat 2021-06-02
Sista ansökningsdag 2021-07-02

Takaisin avoimiin työpaikkoihin