Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Allergimottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du såväl självständigt med egna besök som i teamet där samarbetet är viktigt. Du utför bland annat allergivaccinationer, pricktest och spirometri. Du följer upp patienten i dess behandling och undervisar i inhalationsteknik och läkemedelshantering.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi söker en positiv person med en nyfikenhet och drivkraft att utvecklas som sjuksköterska. 

Om oss

Mottagningen är öppen måndag till fredag och bedriver högspecialiserad vård. Här utreds och behandlas patienter med frågeställningen astma, allergi och annan överkänslighet. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterska, läkare och dietister i ett team.  

Vi erbjuder

Allergi och astma är ett spännande område att få utvecklas inom. Stor möjlighet till kunskapsutbyte mellan professioner i teamet. Att kunna fördjupa sig i det som intresserar dig på en mottagning med specialistkunskap. Du får vara med i en nystart av mottagningen som har flyttat in i, för oss, nya lokaler.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3547
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Petersen , 072- 202 37 19
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Katarina Karlsson, 031-342 98 68
Publicerat 2021-05-31
Sista ansökningsdag 2021-06-17

Takaisin avoimiin työpaikkoihin