Närhälsan Ågårdsskogen Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral. Vårdcentralen är med cirka 80 medarbetare och över 19 400 listade patienter regionens största vårdcentral. Här finns bland annat läkarmottagning, distriktssköterskemottagning och BVC. Vi har också en stor och spännande mottagningsverksamhet med astma, diabetes, hypertoni, minnes- och vaccinationsmottagningar samt mottagning för psykisk hälsa.

För oss på Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Är du intresserad kan du läsa mera om vår vårdcentral här: http://narhalsan.se/agardsskogenvardcantral

Om arbetet

Sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare på vårdcentralen såsom journalskrivning, receptions-och kassaarbete samt IT-stöd till verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har adekvat utbildning som medicinsk sekreterare samt är beredd att delta i utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på både arbetsmiljö och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi tror också att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2938
Kontakt
  • Maria Dalemar, Vårdcentralchef, tel. 0510-854 51
Facklig företrädare
  • Ingrid Ringeby, Vision, tel. 070-020 78 28
Publicerat 2021-05-04
Sista ansökningsdag 2021-05-18

Tillbaka till lediga jobb