Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP akutvårdsavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

BUP Akutavdelning är en 7-dygnsavdelning. Hit kan familjer, barn och ungdomar upp till 18 år som är i kris med akutpsykiatrisk problematik vända sig. Avdelningen arbetar med akut omhändertagande, krisbearbetning, diagnostik, utredningar, farmakologiska behandlingar samt korta stödinsatser, såväl individuellt som för familj. BUP Göteborg tillhör Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och består av fem öppenvårdsmottagningar, två specialmottagningar och en korttidsvårdavdelning. Avdelningen arbetar med  arbetssätt hämtat från dialektisk beteendeterapi (DBT). Vi erbjuder internutbildning samt handledning  och samarbetar med öppenvårdens DBT-team.

Totalt på avdelningen jobbar ca 35 personer. Personalkategorin är skötare, sjuksköterskor, sekreterare, psykolog, socionom. Avdelningen har fast specialistläkare.

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete med ett gott kollegialt stöd samt möjlighet till internutbildning och handledning.

Om tjänsten

Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll på avdelningen och kommer att arbeta i omvårdnadsteamet. Varje team har omvårdnadsansvar för två till tre patienter. Vi arbetar tvärprofessionellt med läkare, psykolog, skötare och socionom. Du arbetar med både barn, ungdom och förälder och du arbetar direkt i vårdmiljön.

I tillägg till den kliniska tjänstgöringen bistår sektionsledaren vårdenhetschefen i  omvårdnadsfrågor samt rekrytering.

Om dig

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska. Har du vidare en specialistutbildning inom psykiatri, erfarenhet av arbete med barn och ungdom eller i psykiatrin är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av arbete med DBT är det ett stort plus.

Som person är du ansvarskännande, flexibel, stresstålig och kreativ med inställningen att samarbete är nyckeln till god vård. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2433
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Hedvig Kalén, 070 - 082 55 75
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Linnea Bolander , 031 - 343 55 42
Publicerat 2021-04-14
Sista ansökningsdag 2021-04-28

Takaisin avoimiin työpaikkoihin