Sjukhusen i väster, Rehabmottagning, Alingsås

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Beskrivning/Om oss
Rehabmottagningens uppdrag är att utföra rehabilitering på Alingsås lasarett. I enhetens uppdrag ingår arbete med avdelningspatienter, mottagningsbesök och hembesök. Vi har en viktig roll att agera som bryggan mellan länssjukvård, primärvård och kommun. Tack vare vårt breda uppdrag finns det stora möjligheter för dig att utvecklas och växa både som fysioterapeut och människa. Hos oss finns en trygg och utvecklande arbetsplats. Du har möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och forskningsmöjligheter. Vi har ett gott klimat mellan kollegor som trivs tillsammans. Rehabmottagning Alingsås lasarett söker nu en legitimerad fysioterapeut för ett vikariat.

Arbetsuppgifter/Om arbetet
Du kommer att arbeta i ett välfungerande team som består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Enheten har två team som jobbar tätt ihop inom slutenvården, team medicin och team ortopedi/kirurgi. Denna tjänst kommer framförallt att rikta sig till arbete inom team medicin. Detta innebär arbetsuppgifter på allmänmedicinsk avdelning, strokeavdelning och/eller hjärtavdelning.

Du kommer att jobba både enskilt och tillsammans med arbetsterapeut och rehabundersköterska. Tjänsten innebär arbete med bland annat bedömningar av patienter, träning samt hjälpmedelsförskrivning. En viktig del av ditt arbete blir att medverka till att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och har intresse av att arbeta inom slutenvården. För att trivas här ska du tycka att det är viktigt och roligt att utveckla verksamheten och dig själv. Du arbetar ofta självständigt men också tillsammans med teamet och med annan personal på lasarettet, så du behöver ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och se möjligheter snarare än begränsningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Villkor
Tjänsten avser en visstidsanställning under perioden 2021-06-01 till 2021-11-30.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-11-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2157
Kontakt
  • Carl-Johan Dahlin, enhetschef, 0707-15 91 51
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-63 68 89, abdolghafour.vazae@vgregion.se
Publicerat 2021-04-01
Sista ansökningsdag 2021-04-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin