Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet AnOpIva neonatal barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Verksamhetsområde Anestesi/Operation/Intensivvård (AnOpIva) Neonatal barn består av barnoperationsavdelning, barnintensivvårdsavdelning, neonatal intensivvårdsavdelning och familjevårdsavdelning, neonatalmottagning samt neonatal hemsjukvård. Vi erbjuder barnsjukvård i världsklass till de allra sjukaste barnen och deras familjer, men också till de som bara behöver stöttning i livets början. När det oväntade händer och människor får en annan livsresa än de tänkt sig – då finns vi där och tar hand om hela familjen. Verksamheten är samlad till Drottning Silvias barnsjukus på Östra sjukhuset, som är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Arbetsuppgifter

Västra Götalandsregionen satsar stort på kvalitetsdriven verksamhetsutveckling varför vi nu vill utöka vårt team med en verksamhetsutvecklare till. Som verksamhetsutvecklare är du ansvarig för samordning av patientsäkerhetsarbetet. Du initierar och leder kvalitet- och förbättringsarbeten i samarbete med enheternas linjechefer och patientsäkerhets- och kvalitetsombud för att uppnå fastställda mål. Du är direkt underställd verksamhetschefen och kommer att jobba i team med våra två andra verksamhetsutvecklare. Du kommer också att ingå i ledningsgrupp där du tillsammans med gruppens övriga medlemmar ansvarar för att planera, leda och utveckla verksamheten på ett sätt som gynnar både patienten, verksamheten och personalen. I uppdraget som verksamhetsutvecklare på AnOpIva Neonatal barn, som tillhör Område 1 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, ingår även att arbeta med områdesövergripande projekt. Vårt jobb är som bäst när vi gjort skillnad för barnen och deras föräldrar och en av våra främsta drivkrafter är att hela tiden vilja bli ännu bättre på det vi gör.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning med lägst magister-/masterexamen. Utbildning i förbättringskunskap och/eller projektledning är meriterande för tjänsten. Du har stor talang för samarbete, är självständig och initiativrik. Du är tydlig, analytisk, trivs med att arbeta i team och är bra på att skapa kontakter. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är van vid att arbeta med Office-paketet. Du kommer att erbjudas goda möjligheter till kompetensutveckling inom Västra Götalandsregionens utbildningsprogram för kvalitetsdriven verksamhetsutveckling.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2126
Kontakt
  • Verksamhetschef, Ola Hafström, 070 - 081 69 84
Facklig företrädare
  • SACO, Martin Perlander, 073 - 320 18 83
  • Vårdförbundet, Carina Deréus, 070 - 082 40 16
Publicerat 2021-04-01
Sista ansökningsdag 2021-04-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin