Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 1, Obstetrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Sedan tre år tillbaka är all förlossningsvård och eftervård samlad på Östra sjukhuset. Vi är Sveriges största förlossningsklinik. Hos oss föds det cirka 10 000 barn per år. Obstetrikenheten erbjuder vård under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter förlossningen. Vi bedriver flera öppenvårdsmottagning som bland annat innefattar en av nordens största ultraljudsmottagningar.

Vi har sedan vårterminen 2020 en Induktionsavdelning och en mottagning för ställningstagande där vi står i starten för poliklinisering och digitalisering. 

Vi erbjuder möjligheter till att öka din kompetens genom att rotera till olika avdelningar såsom förlossning, BB, induktionsavdelning eller akutmottagning för gravida och nyförlösta.

Om arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att trivas om du tycker om att arbeta i akutsjukvård och att ha varierande arbetsuppgifter. Som barnmorska inom Obstetriken arbetar du i en tempofylld och lärorik miljö där du leder och ansvarar för arbetet med kvinnan /partner och det nyfödda barnet under graviditetens olika processer.

Du arbetar i team med undersköterskor, obstetriker och sektionsledare. Vårt arbete bygger på samarbete och vi värdesätter ett gott arbetsklimat utifrån Obstetrikens gemensamma värdegrund. 

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter där du dagligen får göra skillnad för den nyblivna familjen som befinner sig i en unik situation i livet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som vill utvecklas hos oss på obstetriken. Vi vill att du är noggrann och arbetar patientsäkert. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och kunna bemöta patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt. Amningsutbildning, erfarenhet av diabetes eller kirurgi-sjukvård är meriterande.

Intervjuer sker fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2060
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Cecilia Blom , 070 - 0206020
  • Vårdenhetschef, Shabnam Ronaghi, 073 - 0633866
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Dereus  , 070 - 0824016
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076 - 9402898
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-12

Takaisin avoimiin työpaikkoihin