NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik, MÄVA 1

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
NU-sjukvårdens akutmedicinklinik vårdar, utreder och behandlar patienter som har behov av äldrevård och medicinsk akutsjukvård. MÄVA är en förkortning av medicinsk äldrevårdsavdelning. Klinikens MÄVA-avdelningar är till för kroniskt sjuka patienter som är äldre än 75 år med återkommande behov av akutsjukvård och som har försämrats i sin kroniska sjukdom. Vi vill bidra med ökad tillgänglighet och trygghet, minska oro och bekymmer. Med korta och enkla kontaktvägar är vår ambition att vård och omsorg skall levereras på rätt nivå vid rätt tillfälle.

Vården på MÄVA har till uppgift att:

  • Behandla aktuella sjukdomssymtom
  • Planera och upprätta kontakter så att patienterna även fortsättningsvis får den hjälp de behöver

Arbetet på MÄVA sker i samarbete med primärvård och kommun och är starkt utvecklings- och teaminriktat. Kopplat till MÄVA finns Närsjukvårdsteamen, dessa är ytterligare en utveckling av att möta patientens vårdbehov på ett nära sätt.

Vi prövar nya arbetssätt i syfte att förbättra omhändertagandet av våra patienter och att utveckla olika yrkesroller.

MÄVA-avdelningarna vill vara centrum för utbildning och utveckling av vården av multisjuka äldre och där har vårdenhetschefen en central roll.

Vi söker dig som har lusten och energin att leda och fortsätta utvecklingen av vården kring multisjuka äldre med oss!

Arbetsuppgifter
Vårdenhetschef är organisatoriskt underställd verksamhetschefen. Vi arbetar och samarbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Du svarar administrativt och ekonomiskt för enhetens personal-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete samt för utvecklingsarbete och fortbildningsinsatser. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare leder du medarbetarna i det dagliga arbetet mot gemensamma mål.

Du skall verka för en god arbetsmiljö och arbeta aktivt med att tillvarata medarbetarnas kompetens, delaktighet och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och intresse av att leda.

Ditt ledarskap ska präglas av regionens chefskriterier:

  • Värdegrundsbaserat chefskap
  • Kommunikativt chefskap
  • Mål och resultatorienterat chefskap
  • Utvecklingsorienterat chefskap 

Du är en god en god kommunikatör och har förmågan att skapa bra förutsättningar för ett gott arbetsklimat. Du skall ha intresse för utvecklingsfrågor och förmåga att kunna initiera och driva förändrings- och förbättringsarbete. Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att fatta beslut samt har en utvecklad helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2018
Kontakt
  • Camilla Högström, Verksamhetschef, 010-435 54 67
Facklig företrädare
  • Magdalena Rydberg , Vårdförbundet, 010-435 00 00 (växel)
  • Kerstin Eklöf , Kommunal, 070-627 72 95
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-04-20

Takaisin avoimiin työpaikkoihin