Folktandvården, Gibraltar Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi arbetar i en positiv anda. Humor och glädje är en viktig del av vår kultur. Teamarbete och utveckling av oss själva, vården och vårt arbetssätt har stort fokus på kliniken. Vi jobbar hårt för en arbetsplats där alla ska stimuleras, vara delaktiga och jobba på toppen av sin kompetens.

Folktandvården Gibraltar ligger centralt med mycket bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter.
På kliniken finns det 11 behandlingsrum. Här arbetar i dagsläget 7 tandläkare, 12 tandhygienister, 9 tandsköterskor och 1 receptionist. Sammanlagt är vi runt 30 medarbetare.

Vi har för nuvarande en arbetstidsmodell där man arbetar en kväll i veckan till klockan 19.00.

Klinikens öppettider är idag 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.00 fredag.

Folktandvården Gibraltar är en av Folktandvårdens FoU kliniker och engageras i olika forskningsprojekt.

Om dig

Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har ett ständigt driv efter att fortsätta utvecklas, lära nytt och ta nästa steg.
Du tror på ett delegerat arbetssätt där alla i teamet arbetar på toppen av sin kompetens. Du ser fram emot att arbeta både konventionellt och i team på flera rum med tandsköterskor och tandhygienister.

Du delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården.

Vi söker dig som gillar utmaningar och är flexibel. Du är bra på att skapa goda relationer och samarbetar väl med andra. Du månar om patienten, har ett gott bemötande och god pedagogisk förmåga.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2004
Kontakt
  • Fredrik Magnusson, klinikchef, 0700-20 59 52
Facklig företrädare
  • Rumi Enomoto Stignor, TT, 010 - 441 89 30
Publicerat 2021-04-01
Sista ansökningsdag 2021-04-14

Takaisin avoimiin työpaikkoihin