NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Sektion 2, Avdelning 95

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om verksamheten
Avdelning 95 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning med 14 vårdplatser och tillhör NU-sjukvårdens psykiatriska klinik. Vi är belägna på Brinkåsen i Vänersborg tillsammans med vår systeravdelning 96. Vi är främst inriktade mot psykosvård, men vårdar i stor utsträckning personer även med andra typer av diagnoser och psykisk ohälsa.

Vi har ett personcentrerat arbetssätt där vi strävar efter att planera och genomföra vården i samråd med patient och närstående. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare och läkare. Det finns även en kurator som tjänstgör på både avdelning 95 och 96.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på natten kommer du att arbeta tillsammans med två skötare. Ni bildar ett team där du fungerar som arbetsledare. Eftersom sömnstörningar är vanligt förekommande hos våra patienter är er främsta uppgift att skapa en lugn och trygg miljö som främjar god sömn.

Arbete som sjuksköterska nattetid kräver god förmåga att fatta egna beslut, men stöd finns alltid att få hos både i det egna teamet och hos sjuksköterskor på närliggande avdelningar.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En god fysisk arbetsmiljö i lokaler anpassade för psykiatrisk vård.
  • Trevliga arbetskamrater och ett tillåtande klimat där vi stöttar varandra.
  • Möjlighet att utvecklas i yrkesrollen genom utbildningar och våra pågående förbättringsprojekt. Möjlighet till betald vidareutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från psykiatriskt vårdarbete, men det är inget krav. Du är en ansvarsfull person med empati, engagemang och mycket god samarbetsförmåga. Vidare har du en god förmåga att fatta egna beslut. Det är ett plus om du har intresse av att utveckla och förbättra vården nattetid.

Övrigt
Schemalagd arbetstid natt med arbete varannan helg.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Kontakta oss gärna för mer information! Vi ser fram emot att få träffa dig!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1763
Kontakt
  • Kristina Ehne, Avdelningschef, 010-4734085, kristina.ehne@vgregion.se
  • Erica Deréhn, Sektionsledare, 010-4734075, erica.derehn@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Lena Wicke, Vårdförbundet, 010-4734095, lena.nilsson.wicke@vgregion.se
Publicerat 2021-03-18
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Takaisin avoimiin työpaikkoihin