Närhälsan, Nossebro Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Nossebro vårdcentral har cirka 5000 listade patienter och har en god bemanning och ekonomi för verksamhetens storlek. Vi fokuserar på patient och personal i samverkan för ökad medicinsk kvalitet, patientsäkerhet, och ett hållbart arbetssätt. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för både kunder och personal. För att uppnå detta arbetar vi i tvärprofessionella team med patient- och verksamhetsutveckling.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Nossebro vårdcentral: http://www.narhalsan.se/nossebrovardcentral

Om arbetet

Tjänsten kombineras mellan arbete som Psykiatrisjuksköterska och rehabkoordinator.

Som psykiatrisjuksköterska inom Närhälsan är ditt uppdrag att bedöma och behandla patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Arbetet innefattar främst individuella samtal gällande ångest, depressioner, kriser, stressrelaterad ohälsa och sömnstörningar.

Som rehabkoordinator har du ett övergripande uppdrag att koordinera, utveckla, kvalitetssäkra och stödja vårdcentralen i rehabiliterings och sjukskrivningsprocessen kring den enskilda patienten. Du är en nyckelperson i arbetet med att tidigt identifiera patienter som har behov av samordnade åtgärder för att underlätta återgång till arbete.

Om dig

Du är som lägst legitimerad sjuksköterska, gärna med KBT-kompetens. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Det är också meriterande med tidigare erfarenhet av arbete som rehabkoordinator och/eller arbetslivsinriktad rehabilitering.

Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt och även kan samarbeta i team. Vi hoppas att du som söker är utvecklingsorienterad och vill vara med och skapa ett team för framtidens vårdcentral. Det är även viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande och kan omsätta det i ditt dagliga arbete.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Nossebro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1761
Kontakt
  • Helene Kjällström-Silven, Vårdcentralschef , tel. 0512-798440
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, tel. 072-451 94 14
Publicerat 2021-04-01
Sista ansökningsdag 2021-04-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin