Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi, Dagvård Avdelning 53

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Sjuksköterska välkomnas till onkologisk dagvård!

Vill du göra skillnad tillsammans med oss inom verksamhet Onkologi och få de bästa kollegorna? Jubileumskliniken bedriver högspecialiserad vård inom allmän- och gynekologisk onkologi. Hos oss behandlas cancerpatienter i olika faser av sitt sjukdomsförlopp. Vi har öppet helgfria vardagar 08:00-16:00 undantaget fredagar då vi stänger klockan 15:00. Vi skapar en introduktion utifrån din bakgrund, erfarenhet och våra behov. Vår avdelning präglas av högt i tak, gemenskap och kompetensutveckling och att alltid ha patientens bästa i fokus. Vi arbetar personcentrerat och ett viktigt mål är att bevara det friska hos våra patienter. Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete med härliga kollegor att trivas med, sök till oss!

Vi erbjuder 7,5 p kurs i allmän onkologi och organspecifik onkologi. Möjligheter till specialistutbildning onkologi efter att man har jobbat några år. 

Arbetsbeskrivning 

Administrera och ge cytostatika eller annan behandling såsom immunterapi, ge blodtransfusioner och övrig specifik omvårdnad. Symtom och biverkningsuppföljning, följa upp patient och dess behov relaterat till den behandling som ges.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du specialistutbildning i onkologi är det meriterande. Erfarenhet inom onkologi är önskvärt men inte ett krav.

Arbetet är varierande så du behöver vara flexibel och kunna prioritera. Vi tror också att du är trygg i dig själv och vågar ta egna beslut. Du är prestigelös och frågar när du behöver hjälp eller råd. Du uppskattar det nära mötet med patienten och kan anpassa dig efter deras behov.

Lite om mig som tillsammans med mina medarbetare söker dig:

Jag har förmånen att arbeta med det jag tycker om och jag trivs i rollen som chef. Nu är jag nyfiken på dig och på vad jag kan bidra med till dig utifrån mina erfarenheter och vad du kan tillföra oss.

Som person är jag ödmjuk, drivande och inte rädd för att fatta beslut samt stå för de beslut jag har fattat. Det är viktigt som chef att kunna ta ansvar och se till helheten, stötta sina medarbetare och uppmuntra till ständig förbättring, ha gemensamma mål och visioner för framtiden.

Välkommen med din ansökan, Susanne Jörnvik Carlsson vårdenhetschef.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-04-15
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1754
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Susanne Jörnvik Carlsson, 070 - 082 57 95
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna-Karin Wall, 031 - 342 10 53
Publicerat 2021-03-25
Sista ansökningsdag 2021-04-08

Takaisin avoimiin työpaikkoihin