Närhälsan Dals-Ed vårdcentral och Bengtsfors vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Dals-Ed vårdcentral och Bengtsfors vårdcentral söker nu en undersköterska för utbildningstjänst till medicinsk fotvårdare. Utbildningen bedrivs som heltidsstudier på distans i 1,5 år och praktikperioderna kommer att förläggas på våra vårdcentraler.

Om oss

Närhälsan Dals-Ed vårdcentral har drygt 4.800 listade patienter. Vi är en välstrukturerad vårdcentral med hög kompetens inom yrkesgrupperna. Hos oss bedrivs en komplett primärvård med specialistmottagningar inom BVC, diabetes, hjärta/kärl, astma/KOL, fotvård och dietist. Vårdcentralen har en samtalsmottagning med psykolog, leg. psykoterapeut och kurator med KBT-kompetens. Vi arbetar i fräscha lokaler och under samma tak har vi familjecentral, mödravård, ungdomsmottagning, sjukgymnastik och arbetsterapi som vi har ett nära samarbete med.

Närhälsan Bengtsfors vårdcentral är belägen i norra Dalsland. Vi betjänar cirka 8.300 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en väl inarbetad vårdcentral med bred kompetens. Vid vårdcentralen arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor inom diabetes, astma/KOL och hjärta/kärl, BVC, psykiatrisjuksköterska/KBT-terapeut, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Tjänstgöring efter avslutad utbildning sker på både Dals-Eds och Bengtsfors vårdcentraler.

Om arbetet

Tjänsten är tillsvidare med anställning som undersköterska från utbildningens början under förutsättning att den sökande blir antagen. En förutsättning för fortsatt anställning som medicinsk fotvårdare efter avslutad utbildning är att godkänt resultat uppnås. Utbildningen är en YH utbildning som du själv söker i reguljära system. Vårdcentralen bekostar tiden under utbildningen.

Som medicinsk fotvårdare i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Det är ett självständigt arbete där du själv bokar dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bland annat läkare och diabetessköterskor. Du är delaktig vid undervisning till patienter i till exempel diabetesskola och även vid utbildning/information till personal och studenter. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/ förändringsarbete.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet inom yrket. Vi välkomnar också andra befattningar som uppfyller kriterierna för att söka utbildningen att söka tjänsten.

Vi värdesätter att du som person är ansvarstagande, serviceinriktad, självständig och har god samarbetsförmåga. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vid utbildningens start
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Dals-Ed och Bengtsfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/955
Kontakt
  • Lena Örtengren, Vårdcentralchef Dals-Ed, 010-4416375
  • Malin Hansen, Tf Vårdcentralchef Bengtsfors, 076-1276879
Facklig företrädare
  • Petter Askeröd, Kommunal, 010 - 441 63 49
Publicerat 2021-03-19
Sista ansökningsdag 2021-04-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin