Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Dessutom bedriver Folktandvården en omfattande ST-utbildning. I samarbete med Institutionen för odontologi vid Sahlgrenska akademin satsar vi på framtidens tandvård genom att bedriva patientnära forskning.

Utbildningsplatsen är nationell och kommer att vara förlagd vid Specialistkliniken för ortodonti, Odontologen, Göteborg. Kliniken är godkänd av Socialstyrelsen som utbildningsklinik för specialiseringstjänst (ST) inom ämnesområdet. Utbildningen kommer att genomföras i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter (HSLF-FS 2017:77) för tandläkares specialiseringstjänstgöring och omfattar tre år på heltid.

Utbildningen är internationell och bedrivs på engelska.

Kvalifikationer
Tandläkarlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen samt minst två års allmänpraktik på heltid som inkluderar både barn- och vuxentandvård. Du har ett målinriktat intresse för specialiteten, social kompetens och god kommunikationsförmåga i svenska i tal och skrift samt klinisk mognad och kapacitet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som för oss innebär att du har ett strukturerat arbetssätt, god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du har ett målinriktat intresse för specialiteten och en klinisk mognad och kapacitet.

Meriter bedöms enligt gällande riktlinjer.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Intervjuer planeras till den 27/4.

Bifoga mallen för meritförteckning när du gör din ansökan. Du hittar den på vår hemsida där hittar du också mer information om ansökningsförfarandet och meritering till ST-tjänst.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde september 2021
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/857
Kontakt
  • Klinikchef Ken Hansen, tfn: 0730-602544
  • Huvudhandledare Andrea Bresin, tfn: 010-441 75 50
Facklig företrädare
  • TT Kerstin Söderström, 010-441 89 10
Publicerat 2021-04-01
Sista ansökningsdag 2021-04-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin