Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Prostatacancercentrum

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Prostatacancercentrum, din nya arbetsplats? 

Prostatacancercentrum är en del av urologmottagningen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i nära samarbete med onkologiska kliniken. På prostatacancercentrum samverkar flertalet professioner, där du kommer att bli en viktig person för att på bästa sätt omhänderta och tillgodose patienten utifrån hens behov, tillsammans med den samlade kompetensen hos teamet. Verksamheten omfattar både läkarmottagningar, sjuksköterskemottagningar och telefonrådgivning. Omvårdnadskompetensen är en viktig del i teamarbetet kring patienten och bedrivs utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Det säkerställer en god, säker och jämlik vård samt utveckling av omvårdnaden.

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder din ett omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan. Vi erbjuder dig även friskvårdsbidrag. 

Arbetsbeskrivning 

Omvårdnadsarbetet för kontaktsjuksköterskan är på avancerad nivå med mycket av både självständigt arbete och teamarbete. Patientbemötande är i fokus och du kommer ha mycket kontakt med patienter, anhöriga och andra vårdinstanser.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskekompetens. Har du kontaktsjuksköterskeutbildning är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av urologi och/eller onkologi sedan tidigare. 

Samarbetsförmåga samt förmåga till självständigt arbete är viktiga egenskaper som gör att du kommer passa bra in hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5816
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Strålin, 031 - 342 97 66
  • Vårdenhetschef, Carina Stuchly, 031 - 343 02 36
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031 - 342 33 49
Publicerat 2020-11-25
Sista ansökningsdag 2020-12-18

Tillbaka till lediga jobb