Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som vill arbeta på toppen av din kompetens med högspecialiserad vård och kirurgi. Hos oss får du ett spännande jobb med kontinuerligt lärande, i en miljö präglad av närhet till forskning och vidareutbildning. Genom sjukhusets storlek kan vi erbjuda en stimulerande och varierad yrkeskarriär på vår interna arbetsmarknad. Som arbetsgivare är vi fast beslutna om att högre kompetens och större ansvar ska löna sig. Vår satsning på nya karriärvägar för vårdakademiska yrken och en ny karriär- och löneutvecklingsmodell för sjuksköterskor och barnmorskor är bara några exempel.

Vi är samlat, Sveriges största enhet för anestesi, operation och intensivvård. Under dygnets alla timmar bidrar vi till att Sahlgrenska Universitetssjukhuset kan utföra komplicerade kirurgiska ingrepp och avancerad behandling av svårt sjuka eller skadade patienter. Var du än väljer att arbeta hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som är utmanade och ibland krävande, men framförallt viktigt och meningsfullt.

Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård, där Sahlgrenska Universitetet har totalt sju uppdrag inom specialiserad kirurgi och transplantation. Här blir du del av en verksamhet som ständigt flyttar fram positionerna för det medicinskt möjliga. Du får möjlighet att kontinuerligt utvecklas inom din specialitet, inom samma tjänst eller genom att nyttja sjukhusets storlek och verksamhetens bredd för att göra karriär.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns på flera platser i göteborgsområdet och bedriver anestesi- operations- och intensivvård på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och Mölndals sjukhus. Verksamheten bedrivs på 13 operationsavdelningar och åtta intensivvårdsavdelningar. Forskning, utveckling och utbildning av framtidens sjukvårdspersonal är en stor och viktigt del av vår samlade verksamhet.

Följ länken nedan för att läsa om de rekryterande verksamheterna inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Det finns en beskrivning om varje avdelning/enhet.

https://www.sahlgrenska.se/nyheter/nyheter/specialistsjukskoterskor-inom-anestesi-operation-och-intensivvard/



Dina arbetsuppgifter

I din roll som operationssjuksköterska får du bland annat arbeta med att:
- Förbereda instrument och alla utensilier som behövs för den planerade operationen.
- Säkerställa sterilitet/infektionsprofylax.
- Kunna operationens tekniska genomförande och planera för detta.
- Kontrollera apparatur som kirurgen ska använda.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Som person har du en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter men också för helheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Efter att du skickat in din ansökan kommer du att kallas till intervju med rekryterande chef på någon av de operationsenheter som beskrivs i separat bilaga. I din ansökan kommer du att ha möjlighet att göra en prioritering utifrån den enhet där du helst skulle vilja arbeta.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 0-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4342
Kontakt
  • Rekryterare, Linn Eckerdal , 076-940 29 51 eller linn.eckerdal@vgregion.se
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-11-01

Takaisin avoimiin työpaikkoihin