Närhälsan Fristad Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Fristad vårdcentral är en välfungerande vårdcentral med cirka 10 300 listade invånare. Här arbetar cirka 35 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier i en positiv arbetsmiljö. Vi har fastanställda specialister i allmänmedicin. Du blir en del av ett kompetent team som kännetecknas av stort engagemang och hög kreativitet. Vi anser att utbildning är viktigt och har utvecklat en ny modell för att introducera läkare från EU. Arbetsmodellen har blivit en förebild för läkarintroduktionen i Västra Götalandsregionen.

I det psykosociala teamet kommer du bland annat arbeta tillsammans med psykolog, sjuksköterska med KBT steg 1 och rehabkoordinator. Arbetet är omväxlande, intressant, utvecklande med ett gott arbetsklimat.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-ivgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Som psykolog/psykoterapeut på vårdcentral omfattas dina arbetsuppgifter av psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Fokus ligger på korttidsterapi exempelvis inom områdena ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar, svårare kriser och smärtproblematik. I tjänsten finns utrymme att bedriva gruppverksamhet. För psykolog ingår även bedömningar av patienter och konsultationsverksamhet med övrig personal i frågor som rör psykisk ohälsa samt handledning av PTP. Vi har ett gott samarbete i vår organisation där kontakt med psykologer på andra enheter är vanligt förekommande.

Om dig

Du är legitimerad psykolog eller psykoterapeut. Du är en engagerad, intresserad, nyfiken och nytänkande person. Vi tror att du trivs med att samarbeta med andra men känner dig även trygg i ett självständigt arbete där du tar egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete inom primärvård och/eller psykiatri.

Att kunna omsätta Närhälsans ledord, Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners ser du som en självklarhet och utmaning. Vi lägger också stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet, ansvarstagande och positiv inställning till att utveckla arbetet.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller överenskommelse
Ort Fristad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4324
Kontakt
  • Mia Svahn, Vårdcentralschef, 072-205 69 64, mia.svahn@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 070-508 67 81
  • Stig Roos, SACO, 070-255 49 19
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-10-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin